poze the red paintings live at the shelter

The Red Paintings live at The Shelter

Cluj , Cluj-Napoca. Miercuri 24 Mai 2017 21:00
The Shelter, Piata Unirii nr. 25

Categorii: Muzica si Concerte

Cu sediul în Australia, Londra și Los Angeles, The Red Paintings este un grup format din cinci (ghitară, vioară, violoncel, bas și tobe), a cărui sunet evocă orice de la cântece de leagăn parcă din viitor, la piese sfâșietoare și tăioase de rock alternativ.

Estetica lor ajunge la steam-punkerii baroc, metaliști, fanaticii indie-rock și așa mai departe. Aceștia incorporează artă performativă multimedia și caută pictori locali care să îi acompanieze pe scenă și să prezinte energia atât pe pânză cât și pe trupuri umane, în timp real. Spectacolul de scenă conceptual al trupei combină sunete și vizuale, spre a crea o experiență care stimulează simțurile și mințile publicului.
Albumul de debut al The Red Paintings, care a fost foarte bine primit, a propulsat trupa de-alungul lumii de trei ori. Ca urmare a succesului lor, lansarea celui de-al doilea album, foarte așteptat de altfel, este evidentă prin succesul campaniei de crowdfunding pe care co-fondatorul PledgeMusic, Jayce Varden, a numit-o ca fiind ”una din cele mai inovative campanii de promisiune conceptuală din toate timpurile”. Noul album este caracterizat de secțiuni ritmatice feroce, aranjamente orchestrale grandioase și acompaniamente corale puternice, toate înregistrate în studiorui de renume mondial, inclusiv East West Studios Hollywood. Cu aceeași angoasă și conștiină socială care amintesc de primul album, urmarea ambițioasă duce The Red Paintings la un alt nivel de compoziție, măiestrie și curaj vrednic de un nou turneu global.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1080
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Cluj-Napoca
lavi

Adaugat in urma cu 2513 zile, 13 Mai. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .