poze sonata arctica

Sonata Arctica

Cluj , Cluj-Napoca. Vineri 22 Noiembrie 2019 22:00
/FORM SPACE, Aleea Stadionului 2

Categorii: Muzica si Concerte

Sonata Arctica se reintoarce in Romania pe 22 noiembrie la /FORM SPACE iar alaturi de celebra formatia din Finlanda vor mai urca pe scena Edge of Paradise si Temple Balls.

Primele 200 de bilete costa doar 89 lei, urmatoarele in presale 109 lei iar la intrare 120. Aceastea se gasesc pe iabilet.ro

Sonata Arctica este una dintre cele mai iubite formatii nordice cu noua albume la activ, urmand ca anul acesta sa fie lansat al 10-lea material discografic. Bazele trupei au fost puse in 1995, formatia fiind cunoscuta atunci sub numele de Tricky Beans iar ulterior Tricky Means.
In 1999 trupa a devenit Sonata Arctica iar in acelasi an au lansat albumul de debut 'Ecliptica'. In cei 20 de ani de activitate formatia a avut turnee alaturi de formatii precum Iron Maiden, Nightwish, Dio, Stratovarius, Ensiferum, DragonForce sau Alice Cooper.

Toamna acestui an va aduce un nou material de studio semnat Sonata Arctica. intitulat 'Talviyo' ce se traduce prin 'Noapte de Iarna'. Acesta va fi lansat pe 6 Septembrie.

Edge of Paradise vin din Los Angeles bazele formatiei fiind puse in 2011. Carismatica solista, Margarita Monet, este cea care a pus bazele formatiei alaturi de chitaristul Dave Bates.
Din 2011 pana in prezent Edge of Paradise a impartit scena cu nume importante precum Kamelot, Chris Broderick de la Megadeth, Dave Lombardo sau Michael Angelo Batio.

Temple Balls au 10 ani de activitate si vin, la fel ca Sonata Arctica, din Finlanda. Abordeaza un hard rock clasic cu varii influente. De-a lungul timpului au deschis concertele unor trupe precum Queen, Deep Purple sau Uriah Heep.

Printre trupele care i-au influentat se numara Aerosmith sau Van Halen

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

Mai multe detalii: https://www.iabilet.ro/bilete-sonata-arctica-la-form-space-43875/

Pret bilet: 109 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 458
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Cluj-Napoca
corina hebristean

Adaugat in urma cu 561 zile, 14 Iul. 2019

Adaugat de corina.heb

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1014

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
serata iubirii pentru cei singuri 19 decembre 2020

Serata Iubirii pentru cei Singuri 19 decembre 2020

Cluj, Cluj-Napoca. Duminică 19 Decembrie 2021
  • Ai ceva de zis?

    .