poze kokomo de monochrome noise love album kultika ro

KOKOMO [DE] Monochrome Noise Love - Album || KULTIKA [RO]

Cluj , Cluj-Napoca. Miercuri 23 Martie 2016 21:00

Categorii: Muzica si Concerte

""Muzica poate fi ascultată, descrisă, clasificată și analizată în nenumărate moduri. Spre exemplu, Theodor W. Adorno a fost primul care a diferențiat muzica populară de cea ”serioasă”, iar prin asta a oferit o nouă valoare muzicii, valabilă chiar și în ziua de azi. Indiferent de abordare, ne e clar că muzica e un produs social și un instrument ce sporește productivitatea socială.



Există scene pentru fiecare gen muzical, iar noi, sperăm în secret, că am găsit micul nostru loc. Din 2008 încercăm să aducem muzica noastră mai aproape de oameni, să răspândim puțină bucurie, iar asta am reușit-o prin intermediul concertelor și turneelor. Din Edinburgh, până în Istambul, am avut ocazia să împărțim scena cu And So I Watch You From Afar, Caspian, Silver Mt. Zion, 65daysofstatic, This Will Destroy You, Maybeshewill și mulți alții.

Scopul nostru este de a ne simți bine și de a transmite publicului bucuria muzicii.
Fiecare dintre cele 3 albume au fost înregistrate de către noi, iar acest lucru a fost posibil cu mult efort, dragoste și dăruire. Spre exemplu, ambalajele au fost făcute handmade,după design propriu, iar produsele promo au fost pictate manual, de către noi.

Sperăm că odată cu lansarea noului album vom putea ieși în față, dar mai presus de toate sperăm ca muzica noastră să vorbească de la sine."" - KOKOMO

Kultika este o trupă de post-rock, din Timișoara, compusă din Jack (voce), Fulmineos (chitară), Tavi (chitară), Inia Dinia (keyboard & vocal), Dan (chitară bass) și Seba (tobe).

Deși în 2008 trupa începuse inițial cu un ”outfit” black metal, după câteva schimbări de line-up, membrii săi au decis să experimenteze noi concepte și stiluri muzicale. Astfel că, Kultika e produsul diferitelor influețe, de la progressive/ post- rock, la doom, sludge și alte elemente metal, lucru ce poate fi descris în momentul de față ca post-metal.

Kultika nu este o încercare inovatoare de a crea o muzică ”ne-mai-auzită”, ci mai degrabă un amestec între un sentiment puternic de intimitate și lamentații violente; este pur și simplu expresia muzicală a membrilor săi și influența lor: un vid muzical, calm, dar plin de personalitate.

Pret bilet: 25 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 770
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Cluj-Napoca
miriam miriam

Adaugat in urma cu 2984 zile, 26 Ian. 2016

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .