poze dirty shirt orchestra lansare album cluj napoca

Dirty Shirt & Orchestra - Lansare album Cluj Napoca

Cluj , Cluj-Napoca. Sâmbătă 23 Februarie 2019 20:00
FORM SPACE, Aleea Stadionului, numărul 2

Categorii: Muzica si Concerte

Pe 23 februarie 2019, în /Form Space din Cluj-Napoca, DIRTY SHIRT lansează noul album alături de proiectul Transylvanian FolkCore Orchestra într-un concert extraordinar, avându-i ca invitați speciali pe israelienii de la Subterranean Masquerade. Evenimentul face parte dintr-un turneu european cu peste 25 concerte in perioada februarie – mai 2019, dintre care doar 6 in Romania.

Fără îndoială, Dirty Shirt este una din cele mai originale și iubite formații de rock din România, cunoscută datorită măiestriei cu care combină elementele muzicale moderne din rock / metal cu influențe tradiționale din Europa de Est, dar și world music, funk, electro, etc.

Ascensiunea formației maramureșene în ultimii 5 ani, atât în țară cât și în străinătate, este una formidabilă. Odată cu lansările albumelor "Freak Show" în 2013 și "Dirtylicious" în 2015, aclamate în unanimitate de presă și public, au urmat turnee susținute în țară și în Europa, care au fost încununate de locul 2 obținut în finala internațională a celui mai mare concurs de muzică rock independentă din lume, Wacken Metal Battle. În 2017, Dirty Shirt a realizat un proiect extrem de ambițios și original, FolkCore DeTour, un turneu național alături de o orchestră tradițională completă (Ansamblul Folcloric Național Transilvania), concretizat cu un album live înregistrat la Arenele Romane.

Cu 5 albume de studio la activ, trupa israeliană Subterranean Masquerade a mai cântat în Cluj-Napoca în primăvara acestui an, în deschiderea concertului Orphaned Land. Imaginat ca un amestec de rock progresiv, doom metal și rockul psihedelic al anilor ’70, proiectul lor muzical și-a propus să dilueze granițele dintre genuri și să realizeze combinații care, la prima vedere, ar părea cel puțin improbabile. Inspirați de Pink Floyd și de Iron Butterfly, israelienii au colaborat cu membri ai trupelor Agalloch, Tristania, și Orphaned Land, iar în toamna anului 2016 au pus în scenă un spectacol deosebit în cadrul ProgPower Europe. Subterranean Masquerade a participat de asemenea la un mini-turneu alături de Votum (Polonia) și Chaos Divine (Australia), încântând un public numeros din Germania, Olanda, Franța, Danemarca și Marea Britanie.

Biletele pot fi achiziționate prin rețeaua AmBilet.ro:
Presale (primele 150) - 39 lei
Normal tickets - 50 lei
Acces (In ziua concertului) - 60 lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 545
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Cluj-Napoca
lavi

Adaugat in urma cu 1905 zile, 31 Ian. 2019

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .