poze concert jose carreras la cluj

Concert JOSE CARRERAS la Cluj

Cluj , Cluj-Napoca. Duminică 29 Noiembrie 2015 19:00
Sala Polivalentă Cluj-Napoca, Strada Uzinei Electrice 13, Cluj-Napoca 400375, România

Categorii: Muzica si Concerte

Concert José Carreras, pentru prima oara la Cluj!



La doi ani de la cea mai recenta vizita in Romania, José Carreras raspunde invitatiei Project Events si revine in tara noastra pentru un concert extraordinar, ce va avea loc pe 29 Noiembrie 2015, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca!

José Carreras le va oferi clujenilor un concert din care nu vor lipsi celebrele melodii ale perioadei „Belle Époque“ dar nici cunoscutele sale arii de opera, opereta si musicaluri. Concertul se va numi „The Very Best Of José Carreras” si ii va incanta pe fani cu cunoscutele piese „La Donna e Mobile”, „Nessun Dorma” si multe, multe altele!

José Carreras ocupa un loc privilegiat in lumea muzicii. Nascut in Barcelona, acesta a studiat muzica in orasul natal. In 1970 si-a inceput carieria muzicala la Gran Teatre del Liceu din Barcelona, jucand in piesele Nabucco si Lucrezia Borgia. Cariera artistului cuprinde peste 60 de roluri interpretate pe marile scene muzicale ale lumii, cele mai importante fiind: Andrea Chenier, La Boheme, Tosca, Werther, Don Carlo, Carmen, Forta Destinului, I Pagliacci, Elixirul Iubirii si Bal Mascat, dar si inregistrari cu mari artisti care au activat in afara ariei muzicii clasice, printre care Diana Ross, Klaus Meine, Charles Aznavour, Sarah Brightman. Pe langa reprezentatiile de opera, acesta a sustinut recitaluri in cele mai renumite sali de concerte din lume. Intregul sau repertoriu include peste 600 de titluri interpretate, ce acopera o paleta larga de stiluri muzicale de la baroc pana la contemporan.

José Carreras a facut parte din proiectul „Cei trei tenori”, alaturi de Placido Domingo si Luciano Pavarotti, cu care a inceput in 1990 o serie de concerte foarte populare, ce au continuat pana in 2003. Primul concert in scop caritabil al celor trei magnifici a avut loc la Roma, cu ocazia Cupei Mondiale de fotbal. Datorita succesului urias, concertele in aceasta formula au continuat vreme de 14 ani! Albumul „Carreras-Domingo-Pavarotti: The Three Tenors In Concert” deţine recordul Guinness Book pentru cel mai bine vandut album clasic!

Denumit de criticii de gen ca fiind tenorul cu cea mai frumoasa voce a zilelor noastre, José Carreras a dovedit lumii intregi ca nu este doar un mare artist, ci si un filantrop. Dupa ce in 1988 a castigat lupta cu leucemia si a infiintat „Fundatia Internationala José Carreras pentru lupta impotriva leucemiei”, José Carreras a reusit sa se implice activ pentru strangerea fondurilor necesare oamenilor diagnosticati cu leucemie si sa doneze fundatiei sume importante din onorariile concertelor sustinute de el, dar si din vanzarile de CD-uri.

Pentru concertul de la Cluj-Napoca, din 29 Noiembrie 2015, preturile biletelor sunt urmatoarele:
- 500 lei (categoria VIP)
- 350 lei (categoria 1)
- 300 lei (categoria 2)
- 250 lei (categoria 3)
- 200 lei (categoria 4)
- 150 lei (categoria 5)

Daca doriti sa il ascultati live pe José Carreras, biletele pentru spectacolul de la Cluj, din 29 Noiembrie 2015 se gasesc in urmatoarele locatii: Magazinele Flanco, Librariile Librarium, Magazinele Domo, Germanos, Vodafone, Orange, Carrefour, Cora, Iulius Mall. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro sau EVENTIM.ro.

~~Concertul „JOSÉ CARRERAS” va avea loc pe 29 Noiembrie 2015 la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca si este un eveniment organizat de Project Events.~~

https://www.youtube.com/watch?v=9zlJF6zv8-I

www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro

Mai multe detalii: http://projectevents.ro/stiri/concert-jose-carreras-pentru-prima-oara-la-cluj

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1867

Eveniment postat de organizator

project events

Adaugat in urma cu 3123 zile, 09 Sep. 2015

Adaugat de Project Events

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .