poze concert crize till lungs collapse si divided by perception

Concert Crize, Till Lungs Collapse si Divided by Perception

Cluj , Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Septembrie 2017 19:00
Flying Circus Cluj, Strada Universității nr. 3

Categorii: Muzica si Concerte

In 16 septembrie, incepand cu orele 19:00, Crize, Till Lungs Collapse si Divided by Perception vor concerta la Flying Circus.

În primavara lui 2001, CRIZE a înregistrat primele piese, au avut primele concerte dar și primele apariții TV sau presă. În 2002 au înregistrat primul EP - Refulari - când au lansat și primul lor videoclip - SK8.
2006 a reprezentat o noua etapa in istoria formatiei: in iunie sustine un recital in
deschiderea concertului Deftones, in vara are loc primul Do It Yourself ourself ourself Tour, apare clipul live Forever Yours si se lanseaza EP-ul For the Damned. La inceputul lui 2007, videoclipul piesei Evil deschide drumul pentru un an plin de concerte, incheiat in decembrie cu turneul Unholy Crizemas Days. Inregistrarile pentru noul album au facut ca trupa sa nu concerteze in 2008 decat la Noisefun Fest, acesta fiind si ultimul concert al formatiei pentru urmatorii 3 ani.
La 10 ani de la inceputuri, in vara lui 2011, CRIZE revine pe scena pentru un concert alaturi de formatia Parkway Drive.
In 2012, pe 23 noiembrie, CRIZE a sustinut un concert cu toti membrii care au facut parte din componenta si au cantat piese de pe toate materialele discografice de pana atunci. In deschiderea evenimentului au concertat trupele in care activau membrii CRIZE: Breathelast, Shesdead, M 51.
La inceputul lui 2014 a aparut piesa Busola, inregistrata acustic, o incalzire inaintea pieselor noi la care trupa lucreaza in prezent.
Cu doua piese noi lansate oficial, in toamna lui 2016 si la inceputul acestui an, Cautarea si Umbra, CRIZE ii are in componenta actuala pe Shole (voce), Andi Stefanescu (chitara), Mircha (synths), Vladimir “Ginger” Mihulescu (tobe) si Vicentiu Alex (bass), cinci muzicieni ale caror background-uri si aptitudini i-au adus si readus impreuna. Activitatea din ultimele luni inseamna atat aniversarea a 16 ani de existenta a trupei, moment marcat de concertul din data de 6 mai si gazduit de clubul Fabrica, cat si continuarea inregistrarii pieselor pentru noul material discografic CRIZE.

Trupa Till Lungs Collapse s-a născut în 2012, în București, din pasiune pentru muzică și dorința de a explora expresia muzicală aproape de
melodic-hardcore. După multe modificări de compoziție, la sfârșitul anului 2015, formația se stabilește într-o formă definitivă, cu membri, actuali sau nu, de la alte nume existente în scena underground: Deadeye Dick, Rock'n'Ghena, Breathelast, Nevergoinghome și Days Of Confusion.
Primul material de studio, EP-ul Desuetude (2015), conține
6 piese înregistrate la Studio 148 de catre Marius Costache
iar artwork-ul este semnat de Alexandru Das.
Till Lungs Collapse au sustinut show-uri cu trupe precum Expectations (BG), Polar (UK), Ready Set Fall (IT), Forgotten Tears (IT), Coma, Breathelast, The Boy Who Cried Wolf, H8, White Walls, Niste Baieti, Dominaion.

Divided By Perception este o trupă cu influențe metalcore din Cluj-Napoca, ce și-a început activitatea la sfârșitul anului 2012. Pe parcursul ultimilor ani, aceștia au lansat 3 single-uri și un EP intitulat "Verity", album ce conține 5 piese puternice care îmbină elemente agresive și melodice cu un mesaj liric ce expune situația actuală a acestei lumi cu care ne confruntăm.
Numele trupei a venit din partea unuia din chitariştii trupei, Bobo.

Istoria trupei: Până în prezent am împărţit scena cu trupe precum: Veil Of Maya, Betraying The Martyrs, Close Your Eyes, Cedron, In Other Climes, To Kill Achilles, Every Man Is An Island, precum şi trupe locale (Diamonds Are Forever, Scars Of A Story, Kaidun).

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1425
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Cluj-Napoca
lavi

Adaugat in urma cu 2411 zile, 22 Aug. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .