poze concert antipeewee treasondom illusion of control

Concert Antipeewee, Treasondom & Illusion of Control

Cluj , Cluj-Napoca. Vineri 18 Mai 2018 21:00
Pub La Tevi, str. Potaissa nr. 6

Categorii: Muzica si Concerte

Această nouă trupă germană de THRASH metal agită apele cu maximă intensitate.

Atât de mult încât au fost aleşi de către ‘VISIONS’ pe lângă alte două trupe de renume ale thrash-ului german pentru un interviu referitor la ‘Cele mai bune trei trupe de metal germane ale momentului.’ SPACE CHASER, TRAITOR şi ANTIPEEWEE au fost trupele care au primit această menţiune onorabilă, iar ‘VISIONS’ chiar i-a inclus pe cei din urmă pe locul patru în topul albumelor lor, absolut meritat! Un lucru este sigur; Metal-ul american al anilor ’80 / ’90 se întoarce în zilele noastre, şi anume în forţă! Cinci thrasheri de pe interesecţia dintre metal-ul hardcore al sfârşitul anilor ’80 şi Skate thrash metal-ul gen; SUICIDAL TENDENCIES, M.O.D, EXCEL, UNCLE SAM sau CORROSION OF CONFORMITY se întâlnesc cu sunetele clasice ale lui ANTHRAX, EXODUS, OVERKILL sau TESTAMENT. Acest sunet de Crossover este rezultatul diferitelor personalităţi de pe scenă şi al iubirii comune pentru Skateboard-Punk-ul şi Party-ul timpuriu. Ridicaţi paharele şi multă energie! O tânără domnişoară chelfănind chitara la viteza luminii nu vezi în fiecare zi! Într-un cuvânt, noua înregistrare a trupei intitulată ‘Madness Unleashed’ are mai mult decât 100% puterea a tot ce îţi poate oferi a trupă de THRASH! Ceea ce au început aceşti nativi din Regensburg cu prima lor înregistrare ‘Human Grill Party‘, continuă şi astăzi. ANTIPEEWEE aparţine noii generaţii de Old-School-Thrash, care arată thrasher-ilor vechi cum se face muzică adevărată şi care, de anul trecut se numără printre trupele care trebuie urmărită atât pe scena underground metal germană cât şi în străinătate."

Trupa proaspăt reînființată ILLUSION OF CONTROL revine pe scena metal underground după o pauză de aproximativ șapte ani. Trupa s-a format inițial la sfârșitul anului 2007 în Cluj-Napoca, activând în special (dar nu numai) în scena de metal underground clujean,susținând mai multe concerte între anii 2008-2011. Sound-ul trupei poate fi cel mai bine descris ca progressive death-metal, combinând pasaje lente, melodice cu agresivitatea specifică death-metalului.

Trupa Treasondom a fost formată în toamna anului 2017 de membrii trupei Subcultura din Targu Mures. În martie 2018 formația a câștigat al treilea premiu la Festivalul Peron Music Talent. Formatia canta death/grind cu influente de powerviolence și thrash. Primul EP al trupei va fi lansat in vara anului 2018.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 754
Cuvinte cheie: Cluj-Napoca
lavi

Adaugat in urma cu 2181 zile, 30 Apr. 2018

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .