poze concursul national al montatorilor de pardoseli editia a 2 a

Concursul National al Montatorilor de Pardoseli, editia a 2-a

Cluj , Cluj-Napoca. Miercuri 4 Noiembrie 2009 10:00
Expo Transilvania, Str. Horea Nr. 3

Categorii: Jocuri si Concursuri

Montatorii de pardoseli se întrec la Cluj, în cadrul celei de-a doua ediţii a concursului naţional de profil, care are loc între 4 şi 7 noiembrie

Cele mai bune echipe de montaj de pardoseli vor fi evaluate pe parcursul a trei zile de o comisie formată din cinci persoane. La competiţie, meşterii trebuie să treacă de proba montării de mochetă velur, de linoleum "cu ridicare şi bordură", PVC rolă, pardoseală laminată şi parchet.
Echipa câştigătoare primeşte un curs gratuity la cea mai prestigioasă şcoală de profil din Europa - Şcoala de Meserii din Neustadt an der Aisch (Germania), dar şi 500 de euro. Echipa clasată pe locul 2 primeşte şi ea un curs asemănător, iar meşterii clasaţi pe locul trei vor primi o compensaţie financiară de 700 de euro.
Scopul principal al acestei manifestatii nu este un simplu concurs este un pas in imbunatatirea calitatii montajului, alegerea optima a tipului de pardoseala scopului dorit, alegerea corecta a tehnici de montaj, conformitatea cu normativele si legislatia in vigoare. Pentru realizarea acestor lucruri ne folosim de acest concurs, organizand o adevarata expozitie cu variate tipuri de pardoseli si firme specializate in instalarea lor, toate acestea insotite de prezentari, demonstratii practice si seminarii.
Transportul echipelor pana la Cluj Napoca va fi asigurat de catre candidati, iar AMPR va suporta cheltuielile de cazare si masa pentru acestia, incepand cu data de 03.11.2009 si terminand cu 8.11.2009. n cazul in care exista solicitari pentru cazare si masa pentru persoane insotitoare, acestea se vor achita direct la fata locului. Fiecare membru al echipei va avea incaltaminte adecvata, salopetele si bluzele vor fi asigurate de sponsori. Pentru a evita nepotrivirile de talie, va rugam sa informati asupra marimilor membrilor echipei, folosind clasificarea S, M, L, XL, XXL, XXXL.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 859
ale

Adaugat in urma cu 5290 zile, 31 Oct. 2009

Adaugat de aLe

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 775

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .