poze cursa de masini radio comandate

Cursa de masini radio-comandate

Cluj , Cluj-Napoca. Miercuri 20 Aprilie 2011
Campusul Observator

Categorii: Jocuri si Concursuri , Sport si Excursii

Red Bull Racing Can este o competitie dedicata studentilor, ingineri indemanatici si piloti indrazneti

Red Bull Racing Can te provoaca la o cursa de masini radio-comandate.
Foloseste-ti abilitatile de inginer pentru a construi cea mai tare masinuta radio-comandata doar din canuri de Red Bull. Aseaz-o pe asfat, la start si piloteaza masinuta din canuri cu dibacie, pentru ca vei avea un adevarat traseu de parcurs, plin de curbe si sicane, insa merita, pentru ca poti deveni CAMPIONUL MONDIAL RACING CAN, titlu deloc de ignorat!
Red Bull Racing se refera la ingeniozitatea si creativitatea inginerilor constructori si la a primi aplauze din partea spectatorilor, dar si faima in campus.
Pana la 20 de participanti se pot lua la intrecere intr-o adevarata cursa de masini. Cu… masini radio-comandate unice! Caii putere de sub „capota” vor contribui la atingerea unei viteze considerabile, cat sa faci cateva drifturi in curbe. Sa pilotezi cu ajutorul unei telecomenzi, de la distanta este o adevarata provocare. Si… sa nu mai vorbim de distractie. Pentru a da dovada de fair play, sasiul tuturor masinilor va fi acelasi. Insa „caroseria”, aerodinamica si mai ales design-ul vor face diferenta. Si aici intra in rol si can-ul despre care va povesteam mai sus! Pentru ca atunci cand vine vorba de scor in aceasta competitie, can-ul va face diferenta!

Caroseria, aerodinamica si design-ul pot fi facute doar din can-uri de Red Bull. Acel spoiler din spatele masinii nu este doar pe post de prindere, ci este un element de diferentiere, la fel ca si la alte detalii tehnice de design sau mici trucuri ingineresti.
Daca doresti sa castigi competitia Red Bull Racing Can, nu este suficient sa treci primul linia de final, precum Sebastian Vettel. Design-ul este si el important pentru ca trebuie sa impresionezi juriul aflat la fata locului, iar fanii care iti vor vota echipa pe Facebook iti garanteaza o buna pozitie la start – si extra puncte!

Asa ca, daca esti student, priceput in a manui telecomanda unei masinute si crezi ca poti fi un bun pilot, prima parte este deja rezolvata. Nu ramane decat sa-ti mai gasesti un prieten, indemanatic in ale mesteritului, care sa devina directorul tehnic al echipei. Apoi, inscrieti-va pe www.redbull.ro/racingcan, pana pe 13 Aprilie. Tot aici veti gasi si toate detaliile despre regulament.
Pentru ca orice echipa si cursa are fanii ei, cheama-ti prietenii sa te incurajeze. Distractia este asigurata!

Comenteaza pe Facebook
monica

Adaugat in urma cu 4734 zile, 12 Apr. 2011

Adaugat de monik

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5142

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .