poze i o i fest interactiv original imprevizibil edi ia a ii a

I.O.I. Fest. Interactiv.Original. Imprevizibil., ediția a II-a

Cluj , Cluj-Napoca. Vineri 13 Iulie 2012 17:00 - Duminică 15 Iulie 2012
Piata Unirii

Categorii: Festivaluri

Cea de-a doua ediție a festivalului I.O.I. Fest. Interactiv.Original. Imprevizibil., organizat de Asociația Culturală ART ACT, se va desfășura în perioada 13 – 15 iulie 2012 în Piața Unirii din Cluj-Napoca. Scopul proiectului este reprezentat de promovarea artelor spectacolului, la nivelul Municipiului Cluj-Napoca, prin activităţi inovatoare care să implice activ comunitatea locală şi tinerii artişti aflaţi la început de carieră. A doua ediţie a festivalului I.O.I Fest. Interactiv. Original. Imprevizibil. intenţionează să continue tematica ediţiei-pilot din 2011 şi să promoveze artele spectacolului, de data aceasta, însă, în rândul tinerilor angajați. Prin actualul proiect, Asociația Culturală ART ACT dorește să ofere publicului-țintă oportunitatea de se desprinde de rutina zilnică, invitându-i să ia parte pentru câteva zile la un festival cultural.

Cea de-a doua ediție a festivalului I.O.I. Fest. Interactiv.Original. Imprevizibil., organizat de Asociația Culturală ART ACT, se va desfășura în perioada 13 – 15 iulie 2012 în Piața Unirii din Cluj-Napoca.

Scopul proiectului este reprezentat de promovarea artelor spectacolului, la nivelul Municipiului Cluj-Napoca, prin activităţi inovatoare care să implice activ comunitatea locală şi tinerii artişti aflaţi la început de carieră.

A doua ediţie a festivalului I.O.I Fest. Interactiv. Original. Imprevizibil. intenţionează să continue tematica ediţiei-pilot din 2011 şi să promoveze artele spectacolului, de data aceasta, însă, în rândul tinerilor angajați. Prin actualul proiect, Asociația Culturală ART ACT dorește să ofere publicului-țintă oportunitatea de se desprinde de rutina zilnică, invitându-i să ia parte pentru câteva zile la un festival cultural.

I.O.I. Fest. Interactiv.Original. Imprevizibil., ediția a II-a

Programul din acest an al I.O.I Fest. Interactiv. Original. Imprevizibil. va include manifestații variate, precum: spectacole de teatru (contemporan, de improvizaţie și interactiv), desfăşurarea a numeroase concerte de muzică cu artişti naţionali (Hazard, Luna Amară și Byron) și cu artişti locali (Ionuț Mangu & Ioan Onișor și trupa Natif), prezentarea a trei recitaluri de muzică clasică și a două de jazz, vernisarea unei expoziţii de fotografie și, de asemenea, desfăşurarea unui moment coregrafic.

Ideea festivalului I.O.I Fest. Interactiv. Original. Imprevizibil a pornit de la un sondaj de opinie realizat de către Asociaţia Culturală ART ACT în rândul tinerilor din Cluj-Napoca, cu privire la importanţa culturii în viaţa de zi cu zi, ce a vizat organizarea unui eveniment nou în sfera culturală clujeană.



Despre noi :

Asociaţia Culturală ART ACT s-a înfiinţat în anul 2007, în Cluj-Napoca, sub forma unei organizaţii non-guvernamentale având ca obiective şi activităţi principale organizarea de spectacole, festivaluri, expoziţii şi lansări de carte, promovarea tinerelor talente, editarea, tipărirea şi difuzarea de cărţi, reviste, albume, diverse publicaţii în domeniul artistic, plastic, audio-vizual şi literar.

Acest proiect este finanțat de Administrația Fondului Cultural Național și realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca.

Sponsorii proiectului sunt: BCR, Janis Club, Subway, Hotel Meteor, New Idea și Cofetăria Saveur

Voluntarii implicați în acest proiect au fost recomandați de Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca.

Parteneri media principali: TVR Cluj, TVR Cultural, Radio România, Radio România Cultural, Radio România Actualități, Radio România 3Net și Radio România - Târgul de Carte Gaudeamus.

De asemenea, proiectul se bucură și de sprijinul următorilor parteneri: Iulius Mall, Modernism, Observatorul Cultural, TATAIA, BeWhere, Buzz-News, TheEvents, Adevărul, TurdaNews, Zile și Nopti, Radio Napoca 102.2 FM, Făclia Ziar independent de Cluj, orasulcluj.ro, Edu-News.ro, ArtAct Magazine, Evenimente in Cluj, Welcome2Cluj, Blogunteer.ro și FlipFlop.ro

Programul complet al evenimentelor

I.O.I. Fest 2012 – Interactiv. Original. Imprevizibil.



ZIUA 1 – Vineri, 13 iulie 2012, ora 20:00

Deschidere festival
Cvartetul Quartz – concert jazz
Trupa Freeze – teatru de improvizație
Trupa Hazard (împreună cu Aminda)
Expoziţie de fotografie (va putea fi vizitată în toate cele 3 zile de festival)
Târguțu' Vintage (pe parcursul celor 3 zile de festival, între orele 10.00-22.00)



ZIUA 2 – Sâmbătă, 14 iulie 2012, ora 20:00

Teatrul D.A.D – ARTA DE-A CERȘI
Liceul de Muzică „Sigismund Toduta” – concert de muzica clasica
Liceul de Coregrafie și Artă Dramatică „Octavian Stroia”; Scale Crew de la Tdance – spectacol de dans
Natif
Luna Amara

ZIUA 3 – Duminică, 15 iulie 2012, ora 19:00

Trupa Just.Push.Play – teatru interactiv
Liceul de Muzică Sigismund Toduță – concert de muzică clasică
Mood Quartet – concert jazz
Ionuț Mangu și Ioan Onișor
Byron



Accesul la festival va fi gratuit, iar evenimentele au loc în Piața Unirii din Cluj-Napoca.

Mai multe detalii: http://ioifest.wordpress.com/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 796
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Cluj-Napoca

Eveniment postat de organizator

asociatia art act

Adaugat in urma cu 4307 zile, 13 Iul. 2012

Adaugat de Asociatia Art Act

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
jazz in the park 2024

Jazz in the Park 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 30 Aug 2024 - 1 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .