poze fisc 2014 stand up comedy cu angie mcevoy paul pirie i simon

FISC 2014: Stand-up Comedy cu Angie McEvoy, Paul Pirie și Simon

Cluj , Cluj-Napoca. Luni 10 Noiembrie 2014 20:00
Casa de Cultură a Studenților

Categorii: Festivaluri

Festivalul Internațional de Stand-up Comedy prezintă: Gala de închidere a festivalului și show de stand-up comedy în limba engleză cu Angie McEvoy, Paul Pirie și Simon Feilder.

Deși aparent suavă și vorbăreață, Angie McEvoy ascunde un umor viclean, pe care oamenii îl subestimează, spre dezavantajul lor. Angie și-a început cariera de stand-up comediant la festivalul Edinburgh Festival în anul 2000, când a ajuns pe locul 2 în competiția BBC New Comedy Awards. De atunci a devenit un artist priceput și a primit laude din partea criticilor. Angie a scris materiale pentru The Jeremy Vine Show de la BBC Radio 2.

Paul Pirie și-a început cariera de comediant de stand-up în momentul în care a decis să renunțe actorie pentru a-și urma visul. Paul s-a impus repede în lumea comediei din Scoția cu o serie de show-uri sold-out la Glasgow Comedy Festival. De atunci, cariera lui a cuprins apariții la televizor și radio, dar și roluri în filme. Paul, prin stilul lui unic de comedie energică, a ajuns să fie unul dintre cei mai importanți comici scoțieni pe scena de comedie din Marea Britanie.

Un stand-up comediant, artist de voiceover și prezentator, Simon Feilder a fost ales în 2010 de către Bushmils Brothers ca sursa lor de umor în situații de zi cu zi pentru campania lor online „Best of Friends”. Tot în acest an, Simon a urcat pe scenele festivalelor Edinburgh Fringe Festival și Hollywood Festival. De curând, Simon a făcut voiceover pentru show-ul premiat la BAFTA Yo Gabba Gabba și show-ul nominalizat la BAFTA Jim Jam & Sunny. De asemenea, el a mai apărut și în câteva scurtmetraje realizate de wordia.com, Neon Candy, a ajutat la realizarea aplicației iBanter pentru Cobra Beer, toate acestea pe lângă show-urile lui de stand-up comedy.

Prețul unui bilet este de 40 de lei, iar biletele pot fi achiziționate online de pe www.biletmaster.ro sau offline de la Casa de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca, Daisler Print House, Jaxx, Shto College Bar sau Sediul Kolozsvári Magyar Diákszövetség Kmdsz.

Eveniment susținut de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca.

Produs de Guevara Events.

Bar oficial Shto College Bar.
Bistro oficial Jaxx.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/312499082289818/

Pret bilet: 40 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 693

Eveniment postat de organizator

sergiu opan

Adaugat in urma cu 3031 zile, 14 Oct. 2014

Adaugat de sergiu.topan

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 20

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert extraordinar original enigma voices

Concert extraordinar ORIGINAL ENIGMA VOICES

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 17 Iunie 2023
concert queen rock opera tribute

Concert QUEEN ROCK OPERA TRIBUTE

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 9 Martie 2023
crazy for you editia a iv a

Crazy for you editia a IV-a

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 4 Februarie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .