poze festival concurs de muzica folk pentru tineri

Festival-concurs de muzica folk pentru tineri

Cluj , Cluj-Napoca. Miercuri 4 Noiembrie 2009 18:00
Sala de spectacole a Cercului Militar

Categorii: Festivaluri

În perioada 4-5 noiembrie 2009, va avea loc cea de-a IV-a ediţie a festivalului-concurs de muzică folk pentru tineri "Invitaţie la Castel"

Evenimentul are drept scop promovarea muzicii folk în rândul tinerilor, descoperirea de noi talente, oferirea unei alternative de petrecere a timpului liber şi implicarea tinerilor în organizarea şi desfăşurarea unui eveniment cultural-artistic. Dacă până anul trecut festivalul concurs "Invitaţie la castel" se adresa exclusiv liceenilor, începând cu acest an organizatorii au hotărât să lărgească segmental de vârstă, oferind astfel o şansă şi tinerilor talentaţi ieşiţi deja de pe băncile liceului. Prin urmare, în concurs se vor putea înscrie tineri cu vârste cuprinse între 15 şi 23 de ani.
Înscrierile se fac pe baza formularului de înscriere care se va depune, până la data de 3 noiembrie 2009, ora 12, la ofiţerul de serviciu de la Cercul Militar sau va fi trimis prin e-mail la adresa asociatiaconcilium@yahoo.com.
Alături de tinerii ce vor evolua în concurs, pe scena Cercului Militar vor urca şi artiştii consacraţi pentru a susţine recitaluri. Astfel, clujenii iubitori de folk vor avea ocazia săi revadă pe Emeric Imre, Ioan Onişor, Silvan Stâncel, Ducu Hotima. Florin Toloargă, Mishu Călian, Neli Biriş şi Ionuţ Mangu.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 627
Cuvinte cheie: Cluj-Napoca
ale

Adaugat in urma cu 4466 zile, 29 Oct. 2009

Adaugat de aLe

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 775

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
electric castle 2022

Electric Castle 2022

Cluj, Cluj-Napoca. 13 Iul 2022 - 17 Iul 2022
martisoare faurite in romania

Martisoare faurite in Romania

Cluj, Cluj-Napoca. 11 Ian 2022 - 24 Ian 2022
istoria romanilor pe scurt

Istoria românilor pe scurt

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 20 Ianuarie 2022
  • Ai ceva de zis?

    .