poze beer hype festival
poze beer hype festival poze beer hype festival poze beer hype festival

BEER HYPE FESTIVAL

Cluj , Cluj-Napoca. Vineri 17 Mai 2019 14:00 - Duminică 19 Mai 2019
Piata Unirii nr.30

Categorii: Festivaluri

Beer Hype e festivalul de bere artizanală cu esență pur românească și o componentă puternică educațională. E un concept aflat la intersecția dintre știință, artă și pasiune.


Timp de 3 zile veți putea explora universul artizanatului de bere exclusiv româneasc, experimentând diverse tipuri de bere, discutând cu producătorii și aflând povestea din spatele fiecăruia direct de la ei.
Ne dorim ca toată lumea să simtă farmecul berii artizanale așa că pentru cei care vor să exploreze în profunzime această lume am pregătit seminarii & workshop-uri dedicate pe subiecte precum homebrewing, stiluri de bere, sau cum să analizăm o bere. De asemenea vom găzdui o conferință dedicată celor care activează în industrii conexe în cadrul căreia vor primi răspunsuri la întrebări arzătoare direct de la producatori.
Ediția din acest an va avea o aromă mai intensă, de ”Esență Românească”.
Am ales această temă fiindcă e una dintre valorile noastre de bază. Reprezintă ceea ce construim zi de zi - promovarea scenei locale de bere artizanală arătând lumii întregi cât de fascinantă e.
Fiecare berar prezent la festival va folosi unul sau mai multe elemente specifice românești (istorice, geografice, biologice, culinare, etc.) și le va reinterpreta amestecând pasiune, știință și creativitate într-o sticlă cu o poveste unică și arome captivante. Veți putea să le gustați pe toate la festival!
Beer Hype e mai mult decât bere. E pasiunea, inovația și curajul de a crea noi arome care se diferențiază. E o ocazie de a explora universul berii artizanale într-o locație inedită, chiar în inima orașului - Muzeul de Artă Cluj.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/362375591002595/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2974

Eveniment postat de organizator

beerhype

Adaugat in urma cu 1372 zile, 05 Mar. 2019

Adaugat de beerhypefest

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert extraordinar original enigma voices

Concert extraordinar ORIGINAL ENIGMA VOICES

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 17 Iunie 2023
crazy for you editia iii a

Crazy for you - editia III-a

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 17 Decembrie 2022
  • Ai ceva de zis?

    .