poze cluj craft beer festival

Cluj Craft Beer Festival

Cluj , Cluj-Napoca. Joi 11 Iulie 2019 12:00 - Duminică 14 Iulie 2019
Iulius Parc

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte

Numar min/max participanti: 1000/10000

Cluj Craft Beer Festival reprezintă primul festival local, dedicat exclusiv berii artizanale.

în perioada 11-14 iulie 2019, în parcul Iulius din Cluj Napoca, va avea loc cea de-a treia ediție a Cluj Craft Beer Festival. Evenimentul, dedicat berii artizanale și fabricilor independente din România, aduce la Cluj, în cele 4 zile de festival, peste 20 producători de bere și cidru artizanal, cu peste 100 sortimente diferite, băuturile fiind servite direct de către berari, din standurile amenajate la locația festivalului.
Accentul ediției de anul acesta este pe grija față de mediul înconjurător, organizatorii anunțând introducerea paharelor de sticlă în locul celor de plastic, utilizate anul trecut. Paharele de sticlă, personalizate cu logo-ul Cluj Craft Beer Festival, vor putea fi achiziționate la locația festivalului, sunt reutilizabile și pot fi păstrate ca suvenir.
La eveniment se estimează prezența a peste 15.000 persoane, motiv pentru care locația a fost schimbată față de cea a anului trecut. Ediția din 2018 a avut loc în parcul Hotelului Sport, cea de anul acesta fiind planificată în Iulius Parc, unde posibilitățile de desfășurare a activităților sunt mai numeroase. Berăriile artizanale vor avea standuri special amenajate, va exista o zonă destinată vendorilor de mâncare, o zonă pentru copii, precum și o scenă dedicată concertelor în aer liber. În plus, evenimentul va cuprinde o serie de mini-activități și workshopuri pentru pasionații de bere artizanală, iar în urma evenimentului va fi produsă o nouă bere artizanală, pe baza preferințelor participanților.
Până în acest moment, berăriile care au confirmat prezența lor la eveniment sunt: Amistad, Anagram, Bereta, Capra Noastră, Ground Zero, Hop Hooligans, Nemțeana, Perfektum, Three Happy Brewers și Zăganu, iar organizatorii promit și prezența a trei berării artizanale cu renume internațional.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1917050988375866/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2834

Eveniment postat de organizator

craftbeer festival

Adaugat in urma cu 1265 zile, 20 Iun. 2019

Adaugat de CraftBeerFestival

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert extraordinar original enigma voices

Concert extraordinar ORIGINAL ENIGMA VOICES

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 17 Iunie 2023
crazy for you editia iii a

Crazy for you - editia III-a

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 17 Decembrie 2022
  • Ai ceva de zis?

    .