poze zsolt visky gilles the postman lost and lost

ZSOLT VISKY (Gilles the Postman) - LOST AND LOST

Cluj , Cluj-Napoca. Vineri 28 Februarie 2014 20:00 - Marţi 11 Martie 2014
tranzit. ro/ Cluj, Str. BrassaiSámuel, nr. 5

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Lost and Lost s-a dezvoltat din proiectul Gilles, the Postman. Zsolt Visky a inițiat și realizat un serviciu de curierat lent, transportând pachete mici de la o persoană la alta în întreaga Europă cu bicicleta. Pornind din Cluj, el a creat legături între oameni pe distanțe mari, făcând livrări în Budapesta, Viena, Veneția, Basel, Praga, Berlin, Amsterdam, Bruxelles, Luxemburg, Paris, Londra - și multe locuri între acestea. De asemenea, participanții au fost invitați să urmărească proiectul desfășurat în timpul și spațiul acoperite de această rută. Proiectul și-a propus să încetinească interacțiuni, să arate un alt mod de raportare la această lume cu un ritm accelerat, în timp ce propune o cale alternativă de a comunica cu persoanele apropiate.

Drumul ales de poștaș a traversat nenumărate alte drumuri parcurse de oameni necunoscuți, dar intersecțiile sunt marcate de obiecte pe care aceștia le-au pierdut sau abandonat pemarginea drumului. Aceste obiecte au fostcolectate de poștaș să fie prezente si să devină subiectul unei discuții ca apoi să se răspândească din nou și să caute noi povești pentru ele însele.

Expoziția va fi deschisă timp de 10 zile. În acest timp, publicul este invitat să interacționeze personal cu obiectele găsite pe drumul parcurs de Gilles, the Postman. Invitația de participare la acest eveniment este, de asemenea, o invitație de a adopta un obiect și de a continua povestea lui. Aceste povești vor fi apoi adunate și împreună vor forma o publicație. Zsolt Visky va fi prezent în fiecare zi în spațiul tranzit. ro/ Cluj, între orele 17 – 19.00.

Deschidere: Zsuzsa Selyem

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 541
Cuvinte cheie: Cluj-Napoca
gabriela

Adaugat in urma cu 3703 zile, 28 Feb. 2014

Adaugat de gabrielarostas

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 809

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .