poze art infusion by hora iu weiker

ART INFUSION by Horațiu Weiker

Cluj , Cluj-Napoca. Luni 2 Aprilie 2012 17:00 - Vineri 20 Aprilie 2012
Demmers Teehaus (P-ța Unirii 9)

Categorii: Expozitii si Lansari de carte , Muzica si Concerte

Evenimentul ART INFUSION cuprinde expoziția personala Horațiu Weiker (pictura, bijuterie, obiecte decorative), muzica cu BigBeautifulNothing si bineinteles ceai.

„ART INFUSION” este mai mult decât o simplă expoziție și asta în primul rând pentru că prin intermediul lucrarilor sale, Horațiu Weiker (absolvent al Academiei de Arte Vizuale „Ioan Andreescu” din Cluj-Napoca) spune o poveste pentru oameni mari, o poveste fantastică, cu personaje inedite, culori captivante, materiale diverse, care creează un tot unitar menit să ne încânte privirile.

„Sunt momente în viața unui oraș pe care e bine să le trăiești, să le respiri, să le admiri. Un astfel de moment este și artevenimentul intermedial (pictură pe sticlă, art obiect, bijuterie, artă transconceptuală) cu titlul ART INFUSION. Acesta se petrece în chiar inima orașului, în Piața Unirii nr. 9, în ceainăria Demmers Teehaus. Dacă traversați orașul e bine să intrați și în ceainărie unde dincolo și împreună cu rafinatele arome și ceremonii ale ceaiului vă veți bucura sufletul, mintea și ochii cu fantastica poveste pe care Horațiu Weiker o povestește ajutat de personajele pe care el se jură ca le-a iscat și le-a nascocit, dar eu cred că e doar o nevinovată laudă de artist căci ele există dincolo de lacoma și nerăbdătoarea trecere a noastră prin timp. Aceste personaje sunt oglinzi înaripate ce aduc împreună cerul și pământul, îngeri zburători, care mai performant, care mai ghinionist, cu purcei care zboară de mama focului uitând de cuțitele ce îi așteaptă la aterizarea de Ignat. Atât, restul rămâne să vedeți și să simtiți în cele 19 zile în care tot ce zboară nu se mănâncă ci se respiră și se admiră.” Prof . Univ. Dr. Găină Ștefan Dorel, alias G + G)

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 843
Cuvinte cheie: Cluj-Napoca
gabriela

Adaugat in urma cu 4403 zile, 30 Mar. 2012

Adaugat de gabrielarostas

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 809

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .