poze vizita geshe sherab cluj napoca
poze vizita geshe sherab cluj napoca

Vizita Geshe Sherab Cluj-Napoca

Cluj , Cluj-Napoca. Sâmbătă 27 Octombrie 2018 15:00
Hotel Beyfin, Piata Avram Iancu nr 3

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 10/80

Geshe Sherab pentru prima dată în România

Centrul Budist „White Mahakala” din Cluj-Napoca (grup de studiu în organizația FPMT - The Foundation for the Preservation of the Mahayana Tradition – www.fpmt.org), își propune să contribuie activ la cultivarea ințelepciunii și compasiunii față de semeni în societate. Bazându-se pe învățături budiste tradiționale, Centrul își propune oferirea unor oportunități de educație spirituală; implementarea și susținerea unor activități în scopul dezvoltării comunitare, a mediului social și a celui înconjurător.
Cu acest scop, Centrul Budist „White Mahakala” invită regulat învățători și călugari budiști care să prezinte publicului clujean perspectiva budistă asupra suferinței și cauzelor acesteia, asupra fericirii și metodelor care conduc la o fericire autentică, dar și asupra modului în care noi înșine creăm aceste cauze.
Va anunțăm cu entuziasm prezența onorabilului Geshe Sherab în Cluj-Napoca, la invitația noastră de a ține prelegeri publice despre compasiune ca adevărata sursă a fericirii, și despre metode budiste pentru transformarea minții. Prelegerile vor avea loc în perioada 26 – 28 octombrie 2018, în diferite locații pentru ca un număr cât mai mare de persoane să poată avea acces.

Invitatul nostru a obținut diploma de Geshe în anul 2000, acesta fiind cel mai înalt nivel de educație disponibil călugărilor budiști. Titlul de “Geshe” nu este doar un nume de absolvire. Geshe înseamnă "acela care cunoaște virtutea", care știe ce trebuie cultivat și ce trebuie abandonat.

Geshe Sherab este apreciat pentru scrierea unor comentarii practice, clare cu privire la învățăturile lui Buddha. Metoda sa cuprinde pe scurt introducerea în practica meditației tradiționale. Acest tip de pratică poate crește în mod eficient compasiunea și înțelepciunea, vindecând în același timp stările nesănătoase ale minții. El călătorește în lumea întreagă pentru a preda în centrele FPMT, susținând învățături cu regularitate în Centrul Thubten Norbu Ling din Santa Fe, New Mexico.

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile!
Donațiile sugerate sunt o formă prin care puteți să ne ajutați să acoperim costurile acestei vizite și să organizăm evenimente similare în viitor.
Donatie sugerata: 50lei

Toate prelegerile vor fi în limba engleza (incluzând sesiuni de întrebări și răspunsuri) și, din motive organizatorice, necesită INSCRIERE pe linkul din evenimentul de Facebook.


Puteți afla mai multe despre noi și evenimentele noastre pe paginile noastre de Facebook:
https://www.facebook.com/groups/whitemahakala/
https://www.facebook.com/centrulmahakala/
și pe site-ul nostru: www.whitemahakala.ro.
Email: centrulmahakala@gmail.com
Telefon: 0740124315

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1947093925383196/

Pret bilet: 50 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 764

Eveniment postat de organizator

elena grec

Adaugat in urma cu 1986 zile, 20 Oct. 2018

Adaugat de elenagrec18

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 20

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .