poze the power of storytelling cluj napoca

The Power of Storytelling − Cluj-Napoca

Cluj , Cluj-Napoca. Miercuri 14 Octombrie 2015 15:00

Categorii: Conferinte si Seminarii

Conferința The Power of Storytelling revine la Cluj. Construită în jurul ideii că poveștile ne pot schimba lumea, PoS aduce unii dintre cei mai experimentați și inovatori povestitori într-un eveniment care-ți va umple tolba cu unelte, sfaturi practice și inspirație.


Fie că ești jurnalist sau om de comunicare, marketer sau publicitar, ITist, artist, antreprenor, arhitect sau activist, poveștile te pot ajuta să-ți promovezi ideile, să crești o comunitate, să motivezi și să inspiri.

PoS Cluj, crescută din conferința care a ajuns la a cincea ediție în București, aduce la cea dea doua ediție speakeri multipremiați, cu experiență în varii domenii:

• Jacqui Banaszynski
Are o experiență de peste 30 de ani ca reporter și editor în presa americană – a scris de pe toate cele șapte continente, inclusiv Antarctica. Seria „AIDS in the Heartland”, povestea unui cuplu de fermieri gay bolnavi de SIDA, i-a adus în 1988 premiul Pulitzer.
În prezent, predă la Missouri School of Journalism, e editor la Poynter Institute și trainer pentru jurnaliști din toată lumea.

• Chris Jones
Scrie pentru Esquire US și ESPN The Magazine și e unul dintre vârfurile jurnalismului narativ. A câștigat două premii la National Magazine Awards: pentru „Home”, povestea a doi astronauți blocați în spațiu, și „The Things that Carried Him”, care reconstituie călătoria trupului unui soldat ucis în Iraq.

• Alex Gâlmeanu
Unul dintre cei mai importanți fotografi români, a publicat în majoritatea revistelor din România și a fotografiat pentru campanii publicitare naționale și internaționale. E interesat de istoria fotografiei și poveștile spuse de fotografiile de arhivă, experimentează și caută constant noi modalități de expresie.

• Starlee Kine
Om de radio dar nu numai, este producătorul Mystery Show, unul dintre cele mai populare podcasturi de azi. A produs pentru This American Life și a scris pentru The New York Times, New York Times Magazine și Capital New York. E unul dintre inovatorii formei: a spus povești pe tocătoare de lemn, în benzi desenate și pe post-ituri animate.


Biletele au prețul promoțional de 169 de lei până pe 7 septembrie.

Pentru detalii despre înscriere, scrie-ne la andrei.lupsa@decatorevista.ro.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1112
Cuvinte cheie: Cluj-Napoca
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3151 zile, 03 Sep. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .