poze hr summit

HR Summit

Cluj , Cluj-Napoca. Joi 17 Martie 2016 10:00 - Vineri 18 Martie 2016
Hotel Golden Tulip, str. Observatorului, nr. 129

Categorii: Conferinte si Seminarii

HR Summit – Specialistii de Resurse Umane isi dau intalnire

Conferinta de Resurse Umane – HR Summit aduce directorii de resurse umane si specialistii din acest domeniu, pentru a dezbate si invata cum sa punem in practica cele mai potrivite strategii care pot accelera dezvoltarea atat la nivel personal cat si profesional.

Mizam pe calitatea vorbitorilor si a informatiilor furnizate participantilor, iar speakerii prezenti la HR Summit Cluj-Napoca detin o vasta experienta in industria de HR&Management. Acestia pun la dispozitia participantilor studii de caz, exemple concrete si soluţii practice, cu ajutorul carora participantii isi vor putea imbunatati activitatea profesionala si vor putea identifica noi strategii de dezvoltare.
In cadrul acestei editii, Adela Jansen, Directorul Executiv Resurse Umane al Grupului BRD – Group Societe Generale, abordeaza subiectul Strategic Workforce Planning, si impartaseste participantilor din experienta acumulata in departamentul de Resurse Umane de-a lungul timpului.

Adela face parte din echipa BRD din anul 2003 si are o experienta de peste 20 de ani in management in diferite domenii, printre care: resurse umane, vanzari, marketing, comunicare, business development si logistica. De asemenea, are experienta in diferite industrii: banking, telecomunicatii, logistica/managementului lantului de aprovizionare, servicii hoteliere.

In perioada 2003-2008 ea a ocupat pozitia de Secretar General al BRD – Groupe Societe Generale iar din anul 2008 a preluat activitatea de Resurse Umane, coordonand tranzitia de la perioada de dezvoltare la noul context economic, aliniind strategia, politicile si procesele de resurse umane la noua strategia de business a companiei. Activitatile gestionate sunt recrutarea, gestiunea de cariera, talent management, training, comp&ben, payroll, relatii sociale & legal affaires, administrare personal, expati & mobilitate internationala, proiecte HR, 6 centre de training. Este HR Country Coordinator pentru fililalele Societe Generale in Romania si membru HR CODIR la nivel de Grup.

Sub deviza “Implica oameni. Dezvolta comunitati”, la editia din aceasta primavara de la Cluj-Napoca discutam cu Nicoleta Capata, HR Director Flanco despre managementul performantei. Rolul cel mai important al unui om de HR este acela de «constiinta» a companiei, rolul de a ramane conectat la ceea se se intampla cu adevarat la cea mai importanta resursa a companiei – angajatii. La acest rol se adauga viziunea, pasiunea, valorile sanatoase, consecventa cu care faci lucrurile si nu in ultimul rand, deschiderea catre inovatie, afirma Nicoleta Capata, HR Director Flanco.

Madalina Balan, Managing Partner HART Consulting, se alatura si ea comunitatii HR Summit prin abordarea tematicii Psihologia generatiei digitale. Madalina este specializata in psihologie organizationala, fiind psiholog, consultant senior si managing partner la HART Consulting. Cu o experienta de peste 10 ani ca trainer si consultant in resurse umane, ea a gestionat numeroase proiecte de talent management, selectie si dezvoltare pentru variate organizatii romanesti si multinationale.

Mai multe detalii: http://www.ilikecluj.ro/17-18-martie-hr-summit/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1023
ilkecluj

Adaugat in urma cu 2956 zile, 16 Mar. 2016

Adaugat de ILikeCluj

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 947

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .