poze congresul interdisciplinar de medicina de urgenta

Congresul Interdisciplinar de Medicină de Urgenţă

Cluj , Cluj-Napoca. Joi 22 Iunie 2017 08:00 - Sâmbătă 24 Iunie 2017
Grand Hotel Italia, Str. Vasile Conta Nr. 2

Categorii: Conferinte si Seminarii

Sub imperiul tradiției interdisciplinare a medicinei clujene, vă invităm să participați la “Congresul Interdisciplinar de Medicina de Urgență”, care se va desfășura în vechea citadelă transilvăneană de educație, Cluj-Napoca.

Organizat sub semnul colaborării interinstituționale, în contextul cultural al “Castrum Clus”, congresul își propune să împletească diversitatea informațiilor medicale bazate pe dovezi. Ne dorim să dezvoltăm algoritmi de practică integrată pentru asistarea situațiilor de urgență, cu implicarea personalului medical, paramedical, de aviație și din Departamentul pentru Situații de Urgență.

Congresul se va derula pe parcursul a două zile și jumătate şi vă oferă sesiuni științifice interdisciplinare de înaltă ținută, mese rotunde, workshopuri interactive, prezentări de cazuri clinice, simpozioane și sesiuni demonstrative cu caracter practic, specifice asistenței medicale de urgență.
.
Se vor organiza sesiuni educative pentru voluntari, studenți, paramedici pompieri, tineri doctori, speranța și viitorul sistemului integrat de asistență medicală de urgență.

Cele mai bune lucrări științifice, postere, prezentări de caz vor fi premiate. Progresul tehnic și informatic în domeniu va fi prezentat de către colaboratorii de la firmele de aparatură medicală și IT.

Împletirea științei în deplină armonie cu plăcutul activităților sociale vă va oferi oportunitatea vizitării obiectivelor turistice din “Castrum Clus – orașul comoară medieval”. De asemenea, vă aşteptăm să ne însoțiți în serile de taină, ce vor îmbina armonios moștenirea seculară cu agitația contemporană.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 859
Cuvinte cheie: Cluj-Napoca
lavi

Adaugat in urma cu 2494 zile, 31 Mai. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .