poze conferinta transylvania ecommerce tecomm

Conferinta Transylvania Ecommerce (TECOMM)

Cluj , Cluj-Napoca. Joi 13 Octombrie 2011 - Vineri 14 Octombrie 2011
Best Western Fusion Hotel

Categorii: Conferinte si Seminarii

Eveniment dedicat comertului online

Transylvania Ecommerce (TECOMM), cel mai important eveniment dedicat comertului online, va reuni la Cluj-Napoca specialistii din online, marketing si vanzari cu cei care isi doresc sa dezvolte un business pe acest segment. Printre speakerii invitati se afla cunoscutul antreprenor Marius Ghenea, Bogdana Butnar, managerul Google Romania, sau Cristian Manafu, Social Media Consultant.

In cadrul conferintei TECOMM, 13 speakeri vor sustine 11 prezentari si 7 worshopuri pentru aproximativ 125 de participanti. Evenimentul, aflat la prima editie, va avea loc in perioada 13-14 octombrie la hotel Best Western Fusion Hotel. Evenimentul va prezenta solutii pentru: site-uri, SEO, conversii si micsorarea costurilor, promovarea online si offline, branding si rebranding, strategii de promovare in social media.

Prezentarile invitatilor vor dezbate tematici precum: Servicii pentru ECommerce, Optimizare, Securizarea Platilor, Marketing si Comunicare, Tehnici de vanzare online si Marketing Afiliat. Worksopurile vor fi: Google Adwords Expert Management, Cum sa castigi mai mult din marketingul afiliat si Optimizare SEO/Link building. Evenimentul se adresaza oamenilor de afaceri si companiilor care detin magazine online sau isi doresc un start-up pe acest segment de piata, celor implicati in activitatea de business-uri online, specialistilor/consultanti in ecommerce, design/usability, promovare, SEO, sau furnizorilor de servicii de epayment, hosting, telecom si de curierat.

De asemenea, timp de doua zile, furnizorii de produse si servicii din domeniu isi vor expune oferta in cadrul TECOMM, la “Zona Expo”, care va fi deschisa atat participantilor la conferinta si workshop-uri cat si vizitatorilor.

Taxa de inscriere la conferinta este de 40 Euro + TVA/persoana, la Workshop de 40 Euro + TVA/persoana, sau la ambele de 70 Euro + TVA/persoana. Pentru inscrieri pana la data de 31 august, participantii beneficiaza de un discount de 20% din valoarea taxei de participare.
Mai multe detalii pe site-ul oficial www.tecomm.ro al conferintei.

Mai multe detalii: http://www.citynews.ro/cluj/eveniment-29/conferinta-despre-comertul-electronic-la-cluj-128568/

Pret bilet: 40/70 Euro

Comenteaza pe Facebook
monica

Adaugat in urma cu 4643 zile, 09 Aug. 2011

Adaugat de monik

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5142

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .