poze atelier yoshi oida

Atelier Yoshi Oida

Cluj , Cluj-Napoca. Joi 1 Octombrie 2009 10:00
Cluj-Napoca

Categorii: Conferinte si Seminarii , Spectacole si Filme

Cunoscutul actor şi regizor nipon Yoshi Oida vine în România pentru a susţine un atelier despre eliberarea energiilor şi intensificarea prezenţei scenice prin explorarea potenţialului de mişcare şi prin voce, bazat pe cultura japoneză. Evenimentul va avea loc in perioada 1 oct. - 6 oct.

"Yoshi Oida ne arată cum misterele şi secretele unui spectacol sunt inseparabile de o ştiinţă precisă, concretă, minuţioasă, învăţată în focul experienţei. Lecţiile vitale pe care ni le transmite sunt spuse, în stilul lui caracteristic, cu atâta uşurinţă şi graţie încât orice dificultate devine practic invizibilă."
Atelierul are loc la Cluj şi este organizat de Centrul International pentru Artele Spectacolului ARTHOC în parteneriat cu Teatrul Maghiar de Stat din Cluj.

Cursul este deschis atât pentru actori cât şi pentru regizori, dansatori şi coregrafi, cu vârsta cuprinsă între 25 şi 45 de ani. Dintre cei înscrişi, vor fi selecţionaţi 18 artişti, jumătate femei, jumătate bărbaţi.
Costurile de participare sunt de 170 euro pentru participare sau 210 euro pentru participare şi cazare 7 nopţi pe perioada workshopului.
Cei interesaţi trebuie să trimită un CV detaliat, alături de o fotografie portret şi o scurtă scrisoare de intenţie, pe adresa workshops@arthoc.ro până cel târziu pe 15 septembrie.

Mai multe detalii: http://www.arthoc.ro/evenimente_asociatie.php

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1477
Cuvinte cheie: Cluj-Napoca
vinsieu

Adaugat in urma cu 4552 zile, 04 Aug. 2009

Adaugat de VinSiEu

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 178

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
electric castle 2022

Electric Castle 2022

Cluj, Cluj-Napoca. 13 Iul 2022 - 17 Iul 2022
martisoare faurite in romania

Martisoare faurite in Romania

Cluj, Cluj-Napoca. 11 Ian 2022 - 24 Ian 2022
istoria romanilor pe scurt

Istoria românilor pe scurt

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 20 Ianuarie 2022
  • Ai ceva de zis?

    .