poze mediul de afaceri 2010 cluj

Mediul de Afaceri 2010 - Cluj

Cluj , Cluj-Napoca. Joi 20 Mai 2010 - Duminică 23 Mai 2010
Casa de Cultura a Studentilor

Categorii: Conferinte si Seminarii , Jocuri si Concursuri

Proiectul isi propune sprijinirea initiativelor antreprenoriale ale tinerilor din Cluj-Napoca

Editia de anul acesta urmareste acordarea de plus-valoare, atat tinerilor carora le este adresat proiectul, cat si firmelor partenere. Prin identificarea potentialului proiectului, Mediul de Afaceri cauta sa imbine deja clasica orientare spre dezvoltarea tinerilor antreprenori, cu mediul corporate din Cluj-Napoca.

Organizatorii si-au propus sa aduca fata in fata oferta tinerilor studenti de la universitatile cu profil economic, din Cluj-Napoca, cu oferta numelor mari de pe piata business clujeana.

Scopul proiectului, a ramas incurajarea studentilor in directia mentinerii ideilor creatoare si sustinerii unui efort constructiv spre punerea in practica a ideiilor de afacere.

Pe de alta parte, astfel de tineri pot reprezenta un avantaj pentru firmele din Cluj, care sunt in cautare de oameni cu viziune, intreprinzatori si orientati spre rezultat.

Mediul de afaceri poate fi orice va doriti. Organizatorii MdA 2010 isi propun, in primul rand, sa va dea, voua, participantilor, deplina libertate de actiune. Incercam sa va punem la dispozitie, pe parcursul celor 3 zile, efective, de proiect, baza scrierii unei idei de afaceri. Ne dorim sa va ajutam in a va pune in aplicare ideile constructive, in a da curs initiativelor antreprenoriale.

Mediul de Afaceri 2010 este o ocazie. O ocazie de a intalni alti oameni, asemeni voua si, totusi, diferiti, cu care sa interactionati pe parcursul zilelor de proiect si cu care sa faceti schimb de experiente, de know-how.

JCI CLUJ si Societatea Studentilor Europenisti va vor arata cel putin ca a face o afacere e mult mai la indemana decat multi vor sa creada. Vrem sa va ajutam sa deveniti ceea ce va doriti; de aceea cautam tineri vanatori de oportunitati, tineri strategi si cu viziune. Va cautam pe voi, cei de la care vom invata multe.

Proiectul se va desfasura sub forma unui concurs. Veti fi impartiti in 6 echipe, de cate 4 persoane care, pe parcursul a 3 zile, se vor inchega si vor pune la punct cate un plan de afaceri, cat mai fezabile.

Noi va aratam cum, voi veti lucra pentru atingerea obiectivului echipei!

*sursa: www.sse.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 809
monica

Adaugat in urma cu 5086 zile, 17 Mai. 2010

Adaugat de monik

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5142

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .