poze curs de poker teorie si practica
poze curs de poker teorie si practica

CURS de Poker: Teorie si Practica

Cluj , Cluj-Napoca. Luni 2 Martie 2015 17:00 - Duminică 15 Martie 2015
Strada Ciocarliei nr 41

Categorii: Conferinte si Seminarii , Jocuri si Concursuri , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 6/10

CURS de Poker Texas Hold'em: Teorie si Practica - specializare Live, nivel incepator

Cursul de Poker este un concept gandit in asa fel incat sa fie la indemana oricarei persoane ce isi doreste sa invete sa joace Texas Hold’em. Fie ca va ramane doar la stadiul de hobby si va fi jucat ocazional, fie ca va deveni o adevarata meserie si va fi practicat la nivel de sport, un astfel de curs poate face minuni pentru un incepator – salveaza mult timp si multi bani pierduti, facilitand aparitia rapida a performantelor.

Texas Hold’em a devenit un joc din ce in ce mai popular si in Romania, de aceea Cursul de Poker a aparut ca o necesitate. Aspirantii la titul de jucator pot invata acum mai usor bazele jocului, fara sa fie nevoie sa se descurce singuri printre toate materialele gasite pe internet sau in diferite surse.

A invata din experienta celor care au trecut deja prin toate etapele este cea mai buna optiune, care pana acum nu exista in Romania. Jucatorii castigatori sunt cei mai avizati sa ii indrume mai departe viitorii jucatori.

De ce sa inveti din experienta jucatorilor?

Pentru ca s-au confruntat de prea multe ori cu toate situatiile care le-ar putea aparea in cale noilor jucatorilor si ar oferi cele mai bune solutii, deja testate de ei.. pe banii lor.
Un alt punct forte al acestui curs este faptul ca te va ajuta sa te incadrezi usor in comunitatea jucatorilor. Toti jucatorii se sustin intre ei, isi ofera sfaturi, tips-uri, isi povesesc experiente din care poti avea foarte mult de invatat. Calea spre dezvoltarea ta ca jucator inseamna cunoasterea tuturor secretelor jocului la nivel local, national si mai apoi international, iar acest nivel nu poate fi atins decat atunci cand devii ,,unul de-al lor”.
Programele standard de coach-ing in poker au costuri destul de mari si nu orice doritor si-ar putea permite o asemenea investitie. Ba mai mult, un program de coach-ing, urmat de practica din prima faza se vor solda cu o perioada de pierdere (si o mare gaura in buzunarul tau), ceea ce te-ar putea face sa renunti la joc din motive financiare. Acest curs doreste sa incurajeze dezvoltarea celor care au dorinta de a invata, oferindu-le la un pret corect bazele jocului la nivel teoretic dar si primele contacte cu un salon de poker adevarat.
Evolutia noilor jucatori va fi supravegheata constant – se dau sfaturi, alternative bine motivate si se incurajeaza/descurajeaza cursantii (la finalul cursului toti participantii vor primi un feedback real referitor la potentialul lor). De asemenea, se va contura o traiectorie pentru dezvoltarea lor pe mai departe.

Vrei si tu sa inveti sa joci poker si nu stii cum sa incepi? Hai la cursul nostru! Vei putea invata totul chiar de la cei mai experimentati jucatori din Cluj-Napoca!

Doritorii vor fi alesi pe criteriul ,,primul venit, primul servit!”, pentru ca numarul de cursanti este limitat: de maxim 10 participanti!

In costul cursului sunt incluse:

suport de curs si alte materiale necesare;
taxa de inscriere si participare;
accesul si simularea de joc live intr-un salon de poker de prestigiu din Cluj-Napoca, pe durata cursurilor practice a Cursului de Poker;
feed-back real cu privire la potentialul fiecarui participant – evaluare si coordonare live, la masa de poker;
sesiune de e-coaching – suport oferit pe email de catre trainer dupa terminarea cursului in ceea ce priveste aplicarea tehnicilor invatate sau rezolvarea problemelor intampinate, care au legatura cu ceea ce s-a predat;
COSTUL CURSULUI: 500 lei

(care pot fi achitati integral la inscriere sau in doua transe)

MODALITATI DE ACHITARE:

pentru plata integrala: participantul va putea achita 500lei pana cel tarziu in 27 februarie 2015 intreaga suma.
pentru plata in doua transe: participantul va achita prima transa, de 300lei, pana cel tarziu in 27 ferbruarie 2015 si a doua transa, de 200lei, pana in ziua Cursului 4 (cel tarziu in 9 martie 2015).
Toate platile se vor efectua la sediul nostru: pe Strada Ciocarliei, nr 41(Piata Marasti) – Cluj-Napoca (unde se vor desfasura si cursurile teoretice ale Cursului de Poker).

IMPORTANT! Plata nu se va putea face numai dupa ce veti avea confirmarea noastra prin mail referitoare la existenta locurilor disponibile pentru inscriere. Dupa cum spunea, numarul de locuri este limitat. Va rugam sa ne contactati pe adresa noastra de mail: cursdepoker@yahoo.com!

Grabeste-te! Numarul de locuri este LIMITAT! Tot ce trebuie sa faci e sa ne scrii un mail pe cursdepoker@yahoo.com – aici iti vom confirma disponibilitatea locurilor si iti vom oferi restul detaliilor de finalizare a inscrierii tale!

Mai multe detalii gasiti pe site-ul cursului: https://cursdepoker.wordpress.com/

Mai multe detalii: https://cursdepoker.wordpress.com/

Pret bilet: 500 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1056

Eveniment postat de organizator

cristina pasca

Adaugat in urma cu 3355 zile, 12 Feb. 2015

Adaugat de Cristina13628

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .