poze lansarea proiectului afcn vector design si ilustratie de carte

Lansarea proiectului AFCN - Vector - design si ilustratie de carte

Cluj , Cluj-Napoca. Joi 27 Septembrie 2012 16:00 - Marţi 16 Octombrie 2012
UAD Cluj-Napoca

Categorii: Conferinte si Seminarii , Expozitii si Lansari de carte , Alte Evenimente

Universitatea de Artă şi Design Cluj-Napoca şi Galeria Casa Matei, în parteneriat cu Asociaţia pentru Performanţă şi Cultură anunţă lansarea proiectului cultural finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional (AFCN) - „Vector – Design şi Ilustraţie de Carte” destinat studenţilor şi masteranzilor UAD Cluj-Napoca, precum şi tuturor tinerilor artişti cu vârsta sub 35 de ani pasionaţi de carte şi ilustraţie.

Proiectul „Vector – Design şi Ilustraţie de Carte” se va desfăşura în perioada 22 octombrie – 3 noiembrie 2012 la Cluj-Napoca şi va consta dintr-o serie de conferinţe şi ateliere de lucru pentru tinerii artişti, precum şi o expoziţie atelier-deschis.

Proiectul oferă o perspectivă complexă asupra designului de carte, ca mijloc relevant al expresiei contemporane, atât într-o abordare multidisciplinară, cât şi într-un mediu multicultural, dintre vorbitorii invitaţi facând parte artişti recunoscuţi în domeniul designului de carte din ţară (Nicu Ilfoveanu, Ştefan Câlţia), cât şi din străinatate (Uta Schneider – Germania, Edmund Wee – Singapore).

Modalitatea de înscriere este simplă prin completarea unui formular şi predarea unui portofoliu (proiect de design sau ilustraţie de carte), data limită de aplicare fiind 16 octombrie 2012, ora 16. Toate manifestările vor avea loc în spaţiile puse la dispoziţie de UAD Cluj-Napoca, cei înscrişi în proiect participând la toate activităţile acestuia.

Formularul de înscriere se poate descărca de pe www.uad.ro sau de pe http://vectorcarte.wordpress.com/. După completare acesta poate fi trimis, însoţit de portofoliu, fie pe adresa vectorcarte@gmail.com, fie depus la biroul de relaţii publice şi internaţionale al UAD Cluj-Napoca, Pţa. Unirii nr. 31, et. I, Cluj-Napoca. Selecţia participanţilor la proiect va fi făcută de către o comisie de specialitate în perioada 16 – 21 octombrie 2012, urmând ca rezultatele acesteia să fie postate atât pe site-ul UAD Cluj-Napoca, cât şi pe www.performanta-cultura.ro.

În afara beneficiului de a fi parte a unui proiect cultural dedicat designului şi ilustraţiei de carte, trei din proiectele propuse de participanţi şi expuse în cadrul expoziţiei-atelier deschis vor fi contractate pentru a fi publicate de editurile interesate din rândul celor invitate să participe la eveniment.

Pentru informaţii suplimentare contactaţi:
Biroul de relaţii publice, internaţionale şi proiecte culturale
Tel: 0265-595.021
Adina Paşca (APC)
Tel: 0726-181.341
Email: public@uad.ro , vectorcarte@gmail.com

Sponsori: ImagineTACT, Agressione

Mai multe detalii: http://www.uad.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1312
Cuvinte cheie: Cluj-Napoca
gabriela

Adaugat in urma cu 4222 zile, 27 Sep. 2012

Adaugat de gabrielarostas

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 809

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .