poze online despre pretioasa nastere umana cu dr anne plesuvescu

Online - Despre pretioasa nastere umana cu Dr. Anne Plesuvescu

Cluj , Cluj-Napoca. Sâmbătă 25 Aprilie 2020 14:00 - Sâmbătă 25 Aprilie 2020
Online

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 5/50

Precious Human Rebirth

Viața ta este oportunitatea perfectă

Despre conceptul de “prețioasa naștere umană” în budism
Webinar cu Anne Pleșuvescu

Formular de înscriere: https://forms.gle/GGh4TwtzccdosgeC9. Vei primi linkul de acces înainte de eveniment, pe adresa de e-mail completată de tine în formularul de înscriere.

Acum avem o formă umană. Dar am fi putut la fel de bine să ne naștem sub forma unui animal - ele trăind, în majoritatea lor, într-o lume nemiloasă, lipsite de capacitatea de a-și schimba soarta sau de a-și dezvolta mintea. Dacă am trăi doar stări de suferință, mințile noastre ar fi copleșite de lupta constantă de a supraviețui sau de a face față problemelor. Dacă, în schimb, am trăi într-un exces de fericire, ne-am pierde într-un extaz continuu, uitând că lucrurile sunt impermanente, și ne-ar lipsi cu desăvârșire imboldul de a ne dezvolta mintea în vreun fel. Conform budismului, tocmai această combinație de suferință și fericire din viața umană este cea care face ca aceasta să fie o oportunitate prețioasă pentru dezvoltarea minții. Suntem în viață, trăim într-o țară liberă, avem libertatea și capacitatea de a citi acest anunț, de a participa la acest eveniment, de a întâlni alți oameni interesați de a-și dezvolta mintea, de a accesa diferite tipuri de cunoaștere și de a pune în practică cele învățate. Dacă nu profităm de clipa aceasta pentru a deveni mai înțelepți și mai buni, cine ne garantează că va urma o alta?

DESPRE DR. ANNE PLEȘUVESCU
Dr. Anne Pleșuvescu (https://www.innerchords.ro) este medic de formație și studiază filosofia tibetan-budistă de peste 5 ani, prin prezențe active in Kathmandu, Nepal. Anne a creat și implementat timp de peste 10 ani cursuri și programe de Comunicare și inteligență emoțională, Coaching, Leadership transformațional, Managementul schimbării și altele. De asemenea, organizează și susține prelegeri pe diverse teme budiste.

PROGRAM

Sâmbătă, 25 aprilie 2020
Orele 14 – 17 (cu o pauză)
Prelegere și Q&A

TIP EVENIMENT: ONLINE

Evenimentul va avea loc pe platforma online GoToMeeting (https://www.gotomeeting.com). Îl vei putea accesa direct din broswer (Chrome) sau prin descărcarea aplicației pe computer, telefon sau tabletă. Vei primi linkul de acces înainte de eveniment, pe adresa de e-mail completată de tine în formularul de înscriere (https://forms.gle/GGh4TwtzccdosgeC9).

DONAȚIA SUGERATĂ: 30 RON (gratuit pentru membri)

Donațiile voastre ne ajută să susținem financiar activitățile și sediul centrului. Anunțați-ne dacă aveți dificultăți financiare și vă vom oferi acces gratuit la eveniment.

Evenimentul necesită INSCRIERE pe linkul din evenimentul de Facebook.


CONTACT

Eveniment organizat de CENTRUL BUDIST "WHITE MAHAKALA" (FPMT Study Group), Cluj-Napoca (www.whitemahakala.ro). Contactati-ne la telefon 0740 124 315, pe FB sau la email centrulmahakala@gmail.com pentru orice fel de informații. Oricine este binevenit să ni se alăture!

MISIUNEA NOASTRĂ

Misiunea noastră este păstrarea și transmiterea învățăturilor budismului Mahayana, prin crearea de oportunități de a asculta, a înțelege și a practica învățăturile lui Buddha.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/522733368681853/

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 497

Eveniment postat de organizator

elena grec

Adaugat in urma cu 1468 zile, 18 Apr. 2020

Adaugat de elenagrec18

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 20

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .