poze toamna asta inchiriaza o dacie din cluj
poze toamna asta inchiriaza o dacie din cluj poze toamna asta inchiriaza o dacie din cluj poze toamna asta inchiriaza o dacie din cluj

Toamna asta inchiriaza o Dacie din Cluj

Cluj , Cluj-Napoca. Marţi 14 Octombrie 2014 12:00 - Luni 27 Octombrie 2014
Traian Vuia nr 149-151

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 100/200

Toamna asta inchiriaza o Dacia si fugi la munte A venit, a venit...toamna. Cand cade bruma, aerul devine mai rece si zilele sunt ploioase spuneti bun venit toamnei.

Toamna asta inchiriaza o Dacia



Toamna asta inchiriaza o Dacia si fugi la munte

A venit, a venit...toamna. Cand cade bruma, aerul devine mai rece si zilele sunt ploioase spuneti bun venit toamnei. Este momentul ideal sa pregatiti o iesire de cel putin un weekend in aer liber, sa va bucurati de cum arata natura in aceasta perioada. Pentru asta puteti inchiria o masina ieftina, comoda, suficient de spatioasa pentru toti membrii familiei sau varianta mai mica pentru o calatorie romantica in doi intr-o toamna racoroasa. Logan Ambiance sau Preferance poate fi ideala pentru o calatorie in familie cu copiii sau doar in cuplu (si Sandero se preteaza in acest caz), Logan MCV ofera si mai mult spatiu pentru o familie mai numeroasa (are 7 locuri) sau cu bagaje voluminoase. Mai nou puteti inchiria chiar un Dacia Duster daca vreti sa simtiti experienta conducerii unei masini 4x4.


Rent a Logan

Dacia Logan ramane totusi cea mai populara masina inchiriata pentru drumurile din Romania. Puteti inchiria un Logan pe bezina fara aer conditionat (ca oricum vara e dusa) pentru un pret incepand de la 13 euro pe zi. Logan este o masina care se impune prin capacitatea mare de transport dar si prin confortul satisfactor oferit pasagerilor care calatoresc pe scaunele din spate. Nu in ultimul rand este o masina care consuma putin, lucru pe care il veti simti in buzunar.



Toamna asta inchiriaza o Dacia in oras

Si totusi, chiar daca nu aveti de gand sa iesiti la munte sau prin imprejurimi intr-o mica excursie s-ar putea sa aveti nevoie sa inchiriati o masina in oras. Avand in vedere ca vremea este ploioasa, incepe sa fie frig, drumurile devin mai anevoioase alegeti sa inchiriati o masina Dacia, un model solid care face fata cu brio drumurilor noastre de toate zilele. Este relativ comoda, pretul este atractiv si este o masina cat de cat sigura, cu buna vizibilitate pe timp de ploaie. De exemplu, Loganul este o masina relativ inalta astfel incat puteti conduce fara griji pe portiunile de drum cu apa sau sa treceti prin mici balti formate pe strazile din orase. Este de apreciat pozitia inalta de condus si geamurile mari care nu genereaza "unghiuri moarte" nici in trafic si nici atunci cand faceti manevre pentru parcare. Cand vremea este razvratita aceste lucruri va ajuta foarte mult.

In concluzie, toamna este anotimpul propice pentru inchirierea unei masini Dacia. Este sigura, relativ confortabila, ieftin de inchiriat, usor de condus si de manevrat, consuma putin combustibil. Plecati intr-o excursie, mergeti intr-o delegatie sau pur si simplu aveti nevoie de o masina intr-o zi de toamna ploioasa si rece - iata doar cateva cazuri in care inchirierea unei masini Dacia va poate salva.

Mai multe detalii: http://www.masini-de-inchiriat-cluj.co.uk/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 808

Eveniment postat de organizator

ilkecluj

Adaugat in urma cu 3477 zile, 13 Oct. 2014

Adaugat de ILikeCluj

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 947

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .