poze music outdoor experience edi ia a v a

Music Outdoor eXperience, ediția a V-a

Cluj , Baisoara. Joi 28 Iulie 2016 - Duminică 31 Iulie 2016
Vârful Buscat

Categorii: Festivaluri

Numar min/max participanti: 3500/6000

MOX (Music Outdoor eXperience), un eveniment ce se desfășoară într-un loc ce îți taie respirația, este primul festival cu obiectiv turistic din România ce și-a propus să combine un festival de muzică electronică cu o excursie de relaxare la munte, corturi, hamace, leagăne, ateliere, waterslide, biciclete, apusuri la 1000+ m altitudine, competiții, aer curat, distracție și voie bună, și asta a și făcut. Evenimentul a pornit de la o zi de naștere sărbătorită la munte și a adus împreună, 4 ani mai târziu, 2500 de participanți în vara anului 2015.

Dorind să promoveze zonele montane din județul Cluj și nu numai, tinerii organizatori și-au propus ca odată la 3-4 ani să schimbe locația evenimentului. Pentru că acolo s-a născut, primele 3 ediții au avut loc pe dealurile din comuna MOX-2016---Afis-FB-Tura-2Măguri-Răcătău. Anul acesta a avut loc prima ediție în care festivalul și-a schimbat locația și s-a mutat pe platoul de la Buscat Ski&Summer Resort, Vârful Buscat.

Fantome, Vlad Dobrescu, Sauce, Blanilla, Missile, Satellites, Nerub, Dex, Dodo, Zo, Slim Rocka, Dj Ethylen, Ugly Astronaut, Cris, N.Ser, Beat Junkz, Greenblack, Alex One, Vlad Bretan, S-t-phan sunt primii artiști anunțați. 5 ani de MOX vine cu surprize pentru participanți: trupe live, două scene (Main Stage, Lost in the woods), ateliere noi, activități noi și multe altele.

Festivalul a crescut ca o comunitate și a devenit un loc din care nu ai cum să pleci fără să cunoști oameni noi, poate chiar să îți faci prieteni noi. O vacanța de 4 zile în care să uiți de toate problemele, în care să-ți lași toate bagajele acasă și să te relaxezi alături de prieteni și oameni frumoși, un loc în care să te bucuri de o bibliotecă în aer liber, de un cinematograf între brazi sub un cer plin de stele, de un tobogan de apă, de leagăne, de hamace, ateliere de creație, competiții și binențeles, de 3 nopți de muzică. Este exact cum spune numele, o experiență.

Festivalul va avea loc în perioada 28 – 31 iulie 2016, iar biletele se vor pune în vânzare începând cu luna Februarie 2016. Camping-ul va fi gratuit pe toată perioada festivalului.

MOX 2015 – Official Aftermovie

● BILETE ●

45 lei (PREȚ EARLY BIRD) – În limita stocului disponibil – 1000 buc
90 lei (PREȚ ÎNTREG)

Biletele se pot achiziționa online sau de la:

Tube – Social Chemistry (str. Bogdan Petriceicu, Haşdeu, Cluj-Napoca)

Uman Cluj (Iulius Mall, etaj 1, Cluj-Napoca)

Cafeine Coffee To Go (str. Petru Maior, nr. 15-19, Cluj-Napoca)

● BILETE ONLINE ●

www.biletmaster.ro

● CAMPING ●

Campingul este inclus în prețul biletului.

Pentru mai multe informații: www.facebook.com/musicoutdoorexperience

Pret bilet: 90 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2540
dispersie

Adaugat in urma cu 2979 zile, 31 Ian. 2016

Adaugat de #dispersie

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4

  • Ai ceva de zis?

    .