poze startup days la valiug

Startup Days la Valiug

Caras-Severin , Văliug. Vineri 1 Octombrie 2010 10:00 - Duminică 3 Octombrie 2010

Categorii: Conferinte si Seminarii

Startup Days la Valiug - editia a 2 a

StartUp Days s-a nascut din dorinta de a dezvolta mediul online romanesc intr-o noua directie, de a oferi specialistilor din domeniu posibilitatea de a-si testa limitele, a-si pune in practica ideile intr-un interval de timp prestabilit si de a dezvolta impreuna proiecte cu potential de business.

In Startup Days se vor inscrie programatori, web designeri, developeri si specialisti in domenii corelate cu online-ul (management, marketing, relatii publice, social media, advertising, economic).

Startup Days va avea și o ediție de toamnă. Pentru că ne dorim să fim cât mai aproape de nevoile tinerilor antreprenori din mediul online, am făcut câteva modificări la modul de desfășurare al evenimentului.

Dacă prima ediție a reușit să aducă în Timișoara peste 50 de tineri specialiști în business online sau domenii conexe, cea de-a doua ediție își propune să ducă evenimentul în mai multe orașe din vestul și centru țării. Vom organiza sesiuni de pitching în Oradea, Cluj, Sibiu și Timișoara. Sunt așteptați antreprenori din orașul în care organizăm pitching-ul sau din orașe învecinate. Ei trebuie să propună o idee și să o înscrie, împreună cu o propunere de echipă, pe site-ul nostru. De asemenea, sunt bineveniți specialiști în programare, web design, UI și UX design, economiști, marketeri, oameni de comunicare, SEO, sales. Toți cei care doresc să participe trebuie să se înscrie pe site-ul evenimentului.

Pentru a încuraja participarea în număr cât mai mare în comunitățile locale, juriul sesiunilor de pitching va fi format din antreprenori și persoane reprezentative în mediul online din fiecare oraș. Pentru obiectivitate cât mai ridicată, unul din organizatorii Startup Days va face parte din comitetul de votare. Participanții vor avea și ei un rol important în votul ideilor. Evenimentul în sine se va desfășura la Văliug, la fel ca prima ediție. Va avea loc în perioada 1-3 octombrie și participanții vor avea asigurat transportul din Timișoara până la Văliug, cazarea și masa pentru trei zile.

Vrem să aducem un plus de valoare muncii pe care o depuneți pentru realizarea proiectelor și să vă oferim cât mai mult ajutor în realizarea proiectelor. De aceea, ediția a doua a Startup Days aduce o serie de premii din partea sponsorilor și partenerilor evenimentului. Cel mai semnificativ este cel oferit de Seed Money: o finanțare în valoare de până la 20.000 euro pentru proiectul cu cele mai bune rezultate obținute la eveniment. Vom reveni cu detalii despre fiecare aspect în parte. Între timp, vă rugăm să consultați mai jos calendarul evenimentelor.

Calendarul evenimentelor

28 august 2010 Sesiune de pitching la Oradea
4 septembrie 2010 Sesiune de pitching la Sibiu
11 septembrie Sesiune de pitching la Cluj-Napoca
18 septembrie Sesiune de pitching la Timișoara
20-24 septembrie 2010 perioada de vot
25 septembrie 2010 anunțarea celor 3 idei câștigătoare și a echipelor finale care vor participa la evenimentul de la Văliug
1-3 octombrie 2010 Startup Days, 56 de ore pentru realizarea proiectelor

Înscrierile pe site se pot face de mâine, 20 august 2010. Vă puteți înscrie dacă sunteți antreprenori și doriți să propuneți o idee sau dacă sunteți specialiști în unul din domeniile discutate și doriți să faceți parte dintr-o echipă. Vă așteptăm!

Această ediție a Startup Days este realizată cu susținerea Seed Money, Microsoft BizSpark, Porsche Timișoara, Ghastof Tirol, Print Press.
Parteneri media ai evenimentului: startups.ro, The Next Web Romania, Inform Media, Business Magazin, stiri.it, arenaIT.net, arenabiz.ro.

Mai multe detalii: http://www.startupdays.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1184
andrei

Adaugat in urma cu 4970 zile, 20 Aug. 2010

Adaugat de rossi2010

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3582

  • Ai ceva de zis?

    .