poze robosonic ponton casa baraj

Robosonic @ Ponton Casa Baraj

Caras-Severin , Văliug. Sâmbătă 12 Iulie 2014 23:00
DJ 582D, 327415 Valiug

Categorii: Cluburi si Discoteci , Muzica si Concerte , Petreceri

Natura și muzica electronică se completează și weekend-ul acesta, la Văliug. Ponton Casa Baraj se scaldă în aer curat și beat-uri house, în această sâmbătă, alături de un duo energic, care vine special din Berlin.

Starea de libertate care se simte în locație, departe de betoanele orașului, este unul din motivele principale pentru care trebuie să vizitezi in fiecare sfârșit de săptămână pontonul de la Casa Baraj. pontonRobosonic aduc feerie în micul paradis de lângă lac, cu un set original sub stelele Valiugului. Petrecerea începe după ora 23 și cheamă la dans cel mai frumos public din vestul țării pentru o sesiune nocturnă ce se sfârșește cu soarele dimineții pe cer.

Băieții au luat cu asalt întreaga lume, din 2012, cu mega track-ul Worst Love. Piesa a înregistrat record după record, ajungând pe prima poziție a topului lunar Resident Advisor și pe poziția 35 a celor mai ascultate piese ale anului. A urmat un alt release imens, demn de senzații tari, The Edge sub numele său, care a stat jumătate de an în Top 100 al celor mai bune piese deep house de pe Beatport. Cu un background ce însumează șapte ani de activitate muzicală în formula Robosonic, artiștii vin pregătiți de show la Casa Baraj. Evenimentul începe, însă, mult mai devreme, chiar din timpul zilei. John Trend și Elless aduc vibe-ul soulfull pentru cei ce se strâng la plajă și au poftă de un warm up party cu ochelari de soare pe ochi.

După o săptămână petrecută în oraș, Ponton Casa Baraj este tot de ce ai nevoie pentru a te încărca de energie și dragoste de viață!

Robonton Casa Baraj, baby!

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/676127755793780/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 984

Eveniment postat de organizator

buciuman andreea

Adaugat in urma cu 3576 zile, 10 Iul. 2014

Adaugat de ande06

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 74

  • Ai ceva de zis?

    .