poze pascal junior sonophone maestros del ritmo ponton casa baraj

Pascal Junior/ Sonophone/ Maestros del Ritmo @ Ponton Casa Baraj

Caras-Severin , Văliug. Sâmbătă 14 Iunie 2014 11:00 - Duminică 15 Iunie 2014
DJ 582D, 327415 Valiug

Categorii: Cluburi si Discoteci , Muzica si Concerte , Petreceri

Toropeala de vara a inceput odata cu petrecerile de la Ponton Casa Baraj. Vestul tarii se strange la Valiug, pentru a scapa de betoanele fierbinti din oras, macar pe timp de weekend.

Cei de la Ponton au pregatit un program special in aceasta sambata, cu muzica house si ziua, si noaptea. De la ora 23 urca la pupitru Pascal Junior, unul dintre cei mai talentati producatori deep house, la ora actuala Stabilit in UK, artistul vine la Valiug pentru a face spectacol cu hit-uri originale precum The Boy is Mine, Ain’t nobody, Do it all again sau remixuri exceptionale ale pieselor lui Ed Sheeran sau Mr. Probz. Pascal mixeaza b2b cu Sonophone, un artist din Capitala cu aptitudini miraculoase la platane. DJ-ul a lansat chiar saptamana aceasta piesa Bucharest Nights, pe care o va prezenta in premiera la Casa Baraj.

Peisajul muzical se incarca si cu John Trend si Elless, care sunt deja foarte cunoscuti de publicul de la ponton, inca de anul trecut, cand au semnat impreuna rezidenta. Cei doi fac parte din conceptul Maestros del Ritmo care face minuni muzicale in celebra locatie de party de la Valiug. Insa pana la marele eveniment din timpul noptii, ziua este la fel de energica. Fie ca publicul urmareste sa se relaxe pe sezlonguri, fie ca se aventureaza pe lac cu barca sau chiar la party, pontonul are multe de oferit. Toate acestea se desfasoara de sambata dimineata, iar cum vremea e asa frumoasa, ziua de duminica nu are de ce sa fie diferita.

Cele mai noi update-uri le gasiti pe pagina oficiala de Facebook Ponton Casa Baraj: https://www.facebook.com/ponton.casa.baraj

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/402201636589484/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1142
Cuvinte cheie: Văliug

Eveniment postat de organizator

buciuman andreea

Adaugat in urma cu 3577 zile, 12 Iun. 2014

Adaugat de ande06

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 74

  • Ai ceva de zis?

    .