poze cheile nerei mountain bike race

Cheile Nerei Mountain Bike Race

Caras-Severin , Sasca Romana. Sâmbătă 14 Iunie 2014 11:00
Sasca Romana

Categorii: Jocuri si Concursuri , Sport si Excursii

Bicicliștii din vestul țării sunt chemați să se întreacă la Cheile Nerei Mountain Bike Race, pentru o cauză caritabilă.

Evenimentul are loc sâmbătă, 14 iunie, și se desfășoară pe un traseu de aproximativ 38 de kilometri. Startul se dă în localitatea Sasca Română, de unde concurenții au la dispoziție cinci ore pentru a ajunge la finish. Evenimentul se află la ediția inaugurală, însă așteaptă înscrierea a aproape 200 de cicliști din țară și a peste 400 de participanți.
Concursul are drept public țintă bicicliștii amatori, de orice vârstă, care vor să își scoată la iveală condiția fizică și tehnica de pedalare. Înscrierile se fac tot sâmbătă, între orele 8:30 – 10:30, pe categorii de vârstă, la feminin sau masculin. Taxa de înscriere este de 20 de lei, dacă plata se face prin transfer bancar până în data de 10 iunie sau 25 de lei, dacă se face la fața locului. După terminarea competiției, cei prezenți pe terenul de fotbal din Sasca Română se vor bucura de la concert live al trupei timișorene Cover Band. Desigur, distracția va începe doar după premierea câștigătorilor.
Întregul profit​ul​ rezultat din această acțiune va merge spre proiectul Ei Merita Ajutor (E.M.A) , desfășurat de Clubul Kiwanis Timișoara, urmând a fi donat apoi Spitalului de Copii Louis Țurcanu din Timișoara. Spitalul Louis Turcanu este cel mai important spital de copii din vestul țării, deservind patru județe: Timiș, Caraș-Severin, Hunedoara și Arad.
Toate detaliile suplimentre legate de plată, cazare, reguli, traseu sau cazul caritabil se găsesc pe site-ul oficial http://www.sascabike.ro/

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1512255139003203/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1035

Eveniment postat de organizator

buciuman andreea

Adaugat in urma cu 3608 zile, 03 Iun. 2014

Adaugat de ande06

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 74

  • Ai ceva de zis?

    .