poze festivalul rocker s garnic 2013

Festivalul Rocker's Garnic 2013

Caras-Severin , Garnic. Vineri 20 Septembrie 2013 - Sâmbătă 21 Septembrie 2013

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte

Primaria comunei Garnic si Asociatia Caras Adventure ii cheama pe iubitorii de muzica rock, natura si miscare la a 5-a editie a Festivalului Rocker’s Garnic care va avea loc in perioada 20-21 septebrie 2013.

Ca si in editiile anterioare, festivalul isi propune sa promoveze zona pitoreasca a Cazanelor Dunarii, dar si frumoasele traditii ale comunitatii cehesti din satele din sudul Banatului romanesc, traditii prezervate de pe vremea Imperiului Austro-Ungar cand comunitatea a fost mutata din tara de bastina aici, la granita de sud-est a imperiului.

In prima seara a festivalului, vineri, 20 septembrie, vor canta trupele Voices of Silence si The Rock. in a doua seara, sambata, 21 septembrie, vor canta trupele Omul cu sobolani, Emil, Travka, Persona si Rubik’s Cube.

in timpul zilei, organizatorii le propun participantilor putina adrenalina prin participarea la sporturile de aventura pregatite pentru ei: Mountain Biking, Trekking, Tiroliana sau Escalada.

Evenimentul este finantat din fonduri europene, drept pentru care atat concertele cat si sporturile de aventura sunt gratuite.

Mai multe detalii: http://www.metalhead.ro/

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 3866 zile, 28 Aug. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

  • Ai ceva de zis?

    .