poze garana jazz festival 2019

Gărâna Jazz Festival 2019

Caras-Severin , Gărâna. Joi 11 Iulie 2019 - Duminică 14 Iulie 2019
Poiana Lupului

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte

Gărâna Jazz Festival anunță ediția cu numărul 23, care va avea loc în perioada 11-14 iulie 2019, în județul Caraș-Severin.

Concertele din cadrul Gărâna Jazz Festival se vor desfășura pe trei scene: în Poiana Lupului, Biserica Catolică din satul Văliug și Hanul La Răscruce, locul în care a avut loc prima ediție a festivalului, în urmă cu 23 de ani.

Inconfundabilul saxofonist norvegian Jan Garbarek deschide line-up-ul ediției 2019, lăsând loc unui program ce va expune, ca în fiecare an, artiști consacrați și experimente muzicale ample în Munții Banatului.

Printre cei mai valoroși artiști de muzică jazz, Jan Garbarek și-a folosit ultimii 50 de ani de carieră muzicală pentru a transforma tot ce e dificil într-un limbaj simplu, clar și curat. Nominalizat la premiile Grammy, premiat cu Norwegian Arts Council Award și Willy-Brandt-Award, Garbarek își asumă un stil unic, inspirat de improvizația anilor ’60 și ’70, de folclorul norvegian și de cele mai exotice influențe culturale. Muzica e armonioasă și migrează de la liniște la extaz, e în același timp simplă și complexă, ludică și intensă. Garbarek este unul dintre cei mai populari reprezentanți ai ECM Records și a colaborat de-a lungul anilor cu Keith Jarrett, Hilliard Ensemble, Ralph Towner, Bill Frisell, Zakir Hussain, David Torn, Terje Rypdal.

Jan Garbarek revine la Gărâna după 12 ani, alături de pianistul și compozitorul german Rainer Brüninghaus, basistul de origine braziliană Yuri Daniel și percuționistul indian Trilok Gurtu – artistul care mixează încântător muzica din Mumbai, tărâmul natal, cu jazz fusion și world music. Concertul Jan Garbarek Group feat. Trilok Gurtu va avea loc joi, 11 iulie, în deschiderea ediției 23 Gărâna Jazz Festival.

Bilete Gărâna Jazz Festival 2019
Abonament 4 zile - 300 lei
Abonament 3 zile - 240 lei
Bilet pe zi - 85 lei

Mai multe detalii: https://www.bilete.ro/garana-jazz-festival-xxiii/garana-jazz-festival-xxiii-11-14-iul-2019/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 916
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Gărâna
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 1868 zile, 02 Apr. 2019

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3708

  • Ai ceva de zis?

    .