poze primul recital de muzica clasica la calarasi
poze primul recital de muzica clasica la calarasi

Primul recital de muzică clasică la Călăraşi

Calarasi , Calarasi. Vineri 18 Martie 2011 18:30 - Vineri 18 Martie 2011
Caai de Cultură "Barbu Ştirbei"

Categorii: Muzica si Concerte

Un recital eveniment...

Pe scena noii săli a Casei de Cultură "Barbu Ştirbei", edificiu la care s-a lucrat 25 de ani, care are o capacitate de 530 de locuri şi este dotată cu aparatură de ultimă generaţie, va urca unul dintre cei mai talentaţi pianişti ai generaţiei tinere - Lucian Velciu, câştigător a numeroase competiţii.

În anul 2010, aflat într-o formă excepţională şi la apogeul maturităţii artistice, Lucian Velciu a impresionat publicul şi specialiştii prezenţi la recitalurile sale. Cele mai importante succese le-a avut la Palatul Mogoşoaia, unde a fost invitat în cadrul Stagiunii "Muzica la Palatele Brâncoveneşti", sala Scoarţelor dovedindu-se neîncăpătoare la acel recital, la Palatul Cotroceni şi mai ales în studioul Mihail Jora - sala mare a Radiodifuziunii Române.

Pentru întâlnirea cu publicul călărăşean, Lucian Velciu a pregătit un program alcătuit exclusiv din opusuri de Franz Liszt: Sonata în si minor şi Studiile transcendentale nr.7 în Mi bemol major "Eroica" şi nr.8 în do minor "Wilde Jagd".

Prin acest recital Casa de Cultură din Călăraşi se alătură numărului mare de instituţii culturale importante din întreaga lume care vor cinsti în 2011 memoria lui Franz Liszt - creator de la a cărui naştere se împlinesc 200 de ani.



Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 691
Cuvinte cheie: Calarasi
gabriela

Adaugat in urma cu 4796 zile, 14 Mar. 2011

Adaugat de gabrielarostas

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 809

  • Ai ceva de zis?

    .