poze concert horia brenciu hb orchestra la buzau

Concert Horia Brenciu & HB Orchestra la Buzau

Buzau , Buzau. Joi 1 Septembrie 2016
Terasa Atlantis

Categorii: Muzica si Concerte

Horia Brenciu revine în forță pe piața concertelor din România cu un Turneu Național în 12 orașe

Horia Brenciu, artistul supranumit “omul-spectacol”, deschide turneul national cu orasul Buzau pe 1septembrie la Terasa Atlantis, într-o impresionantă producție live, alături de instrumentiștii prestigioși care alcătuiesc HB Orchestra. Artistul promite un concert unic, plin de hituri, piese noi si momente surprinzatoare.

„O luna nebuna, o luna muzicala, o luna plina de bucurii! Incepem turneul in forta pe 1 septembrie, la Buzau si ne oprim pe 5 noiembrie, la Bucuresti! Toamna asta vom avea multe de cantat, multi prieteni de revazut si o groaza de lume de imbratisat pentru ca acest turneu vine dupa o pauza de 3 ani. 3 ani in care am lansat un album, „40+”, in care am scris o multime de piese noi si in care am construit momente muzicale speciale pentru fanii mei. Muzica m-a apropiat si mai mult de tara si m-a facut sa-i iubesc si mai mult pe romani. De pe 1 septembrie la Buzau, pana pe 5 noiembrie, la Sala Palatului, fiecare seara de concert va fi unica si va beneficia de amintiri frumoase! Dragilor, abia astept sa ne vedem.”

Odată cu primul show susținut în martie 2011 la Sala Palatului, Horia Brenciu a adus un suflu nou în showbiz-ul românesc, adăugând concertelor un ingredient imediat adorat de public – entertainment-ul. Conectat în permanență la public, Horia Brenciu generează audienței bucuria de a trăi. Un show marca Horia Brenciu este poate cel mai interactiv realizat de un artist român.

Pretul biletelor:
100 lei cat. I, 80 lei cat. II, 50 lei cat. III

Biletele pot fi gasite la Magazinele Hi-Hii (str. Cuza-Voda sau Aurora Mall) sau pot fi comandate la orice adresa din Buzau la nr. de tel. 0723 / 429264. Dupa ce achizitionati biletele va rugam sa sunati la numarul telefon mentionat pentru a beneficia de rezervari in functie de categoria de bilet achizitionata.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1148370355229291

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 871
Cuvinte cheie: Buzau
ninja praetorianel

Adaugat in urma cu 2740 zile, 25 Aug. 2016

Adaugat de Praetorian

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1354

  • Ai ceva de zis?

    .