poze rock fest top t buzau 2023

Rock Fest Top T Buzău 2023

Buzau , Buzau. Vineri 24 Noiembrie 2023 17:30 - Duminică 26 Noiembrie 2023
Fundatia pentru Tineret Buzau

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte

Cel mai vechi festival de muzică rock din România, având 35 de ediții între anii 1983 și 2023

De-a lungul timpului festivalul a găzduit pe scenă cei mai importanți artiști de gen și a constituit o rampă de lansare pentru multe nume importante ale muzicii rock. În acelasi timp, Top T a oferit spațiu pentru formații din străinatate: Bulgaria, Grecia, Polonia, Franța, SUA, Suedia, Canada, propunându-și ca din 2024 să devină preponderent internațional în dorința de aliniere la tendințele actuale si la așteptările publicului.
În tot acest timp festivalul a stat alături de alte manifestări de prestigiu de gen: Samus Satu Mare, Posada Câmpulung Muscel, TimRock, Peninsula Tg. Mures, Constelații Rock Rm. Vâlcea, Stufstock Vama Veche etc. În ciuda „concurenței” acerbe, Top T a fost declarat de câteva ori de revistele de specialitate - Actualitatea Muzicală, Vox Pop Rock sau de site-urile muzicale maximumrock.ro, metalhead.ro printre cele mai important festivaluri de muzică rock din România, iar revista VIP l-a declarat cea mai importantă manifestare culturală din județul Buzău.
Ediția din acest an se va desfășura sub deviza „Top T – 40 de ani de rezistență rock” într-un concept care reunește pe scenă și în manifestări adiacente (expoziții, lansări de albume, întâlniri și mese rotunde etc.), figuri legendare ale rockului nostru - foști membri în PHOENIX și CARGO (Iosif Kappl, Ovidiu Lipan Țăndărică, Ovidiu Ioncu Kempes, Tavi Iepan) care vor evolua în MEȘTERII ROCK și REZIDENT X. Alături de ei vor fi formații care au avut prestații deosebite, au obținut premii importante la Top T de-a lungul anilor și au rezistat vremurilor: ANTRACT, TIMPURI NOI, ALTAR, DIRTY SHIRT, GOTHIC, LUNA AMARĂ, la care am adăugat BLACKSHEEP - reprezentanta României la "Wacken Open Air 2023 - Metal Battle". Pentru această ediție aniversară organizatorii au invitat trupa fanion a rockului buzoian, DEMOS, premiantă la Top T în anii 90 (reunită special pentru acest eveniment) alături de două formații buzoiene de viitor, Trupa CIN5I și THE TARGETS.
Așadar, vineri, 24 noiembrie, începând cu ora 17.30, vor urca pe scenă trupele Demos, Blacksheep, Rezident EX și Timpuri Noi. Sâmbătă, 25 noiembrie, de la 17 30 până la miezul nopții, vor cânta și ne vor încânta Trupa Cin5i, Luna Amară, Antract, Meșterii Rock. Duminică, în ultima zi a festivalului, de la aceeași oră ca în zilele precedente, vor concerta trupele The Targets, Gothic, Altar și Dirty Shirt.

Bilete se găsesc pe platforma ambilet.ro, precum și la intrare într-un stoc limitat.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/TopTBuzauFestivalRock/

Pret bilet: 100-250

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 297
moni d

Adaugat in urma cu 222 zile, 07 Oct. 2023

Adaugat de Moni D.

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 989

  • Ai ceva de zis?

    .