poze conferinta online conversatii cu dumnezeu fii lumina in intuneric

Conferinţă online:Conversaţii cu Dumnezeu-Fii Lumină în întuneric

Bucuresti , Online. Sâmbătă 5 Decembrie 2020 17:00 - Duminică 6 Decembrie 2020

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 50/500

Conversaţii cu Dumnezeu - Fii Lumină în întuneric: un mesaj special în vremuri de incertitudine! Eveniment de 12 ore LIVE/ONLINE/ INTERACTIV cu Neale Donald Walsch

Conferinţa va prezenta şi explora cu participanţii noua carte a lui Neale – “The God Solution / Soluţia Dumnezeu” - ce se va lansa în Statele Unite ale Americii în data de 1 Decembrie 2020! Acces EXCLUSIV la material.
Oamenii se întreabă acum peste tot în întreaga lume, aflându-se în fața virusului, a crizei economice, a protestelor rasiale: „Unde este DUMNEZEU în toate acestea ??? La ce foloseşte să ai un Dumnezeu dacă această situatie în care ne aflăm toţi este cel mai bun lucru pe care ni-l poate aduce viaţa pe acest pământ? " La această întrebare se răspunde în “SOLUȚIA DUMNEZEU”, noua carte a lui Neale.
Într-o prezentare uimitoare și de maximă relevanță în aceste vremuri, autorul celebrelor volume "Conversații cu Dumnezeu", Neale Donald Walsch, propune publicului o explorare profundă a ceea ce el descrie ca fiind cel mai mare mister al vieții și cea mai mare provocare a umanității: există o Ființă Supremă? Dacă există, ce legătură are aceasta cu viața noastră de zi cu zi sau cu ceea ce ne confruntăm în această perioadă?
Și în ce Dumnezeu ar trebui să credem: în Dumnezeul din inima noastră sau în acel Dumnezeu despre care ni s-a spus? Deţine vreo tradiţie versiunea completă sau exactă?

Mai multe detalii: https://stiucinesunt.ro/fii-lumina-in-intuneric/

Pret bilet: 125 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 298

Eveniment postat de organizator

corina craciun

Adaugat in urma cu 1241 zile, 26 Nov. 2020

Adaugat de Inuta

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

  • Ai ceva de zis?

    .