Atelier cu degustare de ceai
Bucuresti , Ceainaria Jodart.
Vineri 27 Februarie 2015 18:30
Str. Ernest Juvara nr 24, sect 6
Categorii: Expozitii si Lansari de carte
Numar min/max participanti: 6/15
Prezentare, preparare si degustare ale celor mai raspandite ceaiuri depe mapamond
Ce facem concret la acest atelier?
Vom urmari cu atenție la ceea ce se întâmplă de fapt în timpul procesului de infuzie de ceai.
Vom examină variabilele cheie din orice cească de ceai – apa, ceai, temperatura apei – și cum aceste elemente lucrează pentru sau impotriva stilului de preparare.
Vom înțelege cum să diferențiem tipurile de ceai, cum să alegem ceaiul în funcție de calitate, cum să preparam ceaiul astfel încât să savuram toată prospețimea acestuia și de ce ceaiurile scumpe sunt, de fapt, mai ieftine decât ceaiurile ieftine.
Vom discuta despre cele mai răspândite metode de preparare a ceaiului.
Totul se va completa o degustare care să ne încălzească trupul și să ne revigoreze spiritul în aceste luni reci de iarnă.
Mai multe detalii: http://jodart.ro/sample-page/atelier-cu-degustare-ceaiul-de-la-frunza-la-ceasca/
Pret bilet: 65 Lei
Eveniment postat de organizator
- Comentarii dupa (0)
- Poze & Video(0)
- Comentarii inainte (0)
- Participanti (0)
-
Ai ceva de zis?.Da-ti cu parerea