poze zilele gastronomiei mediteraneene la piata pipera

Zilele Gastronomiei Mediteraneene la Piata Pipera

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 27 Aprilie 2013 10:00 - Duminică 28 Aprilie 2013
Soseaua Bucuresti Nord, nr. 14, Pipera

Categorii: Targuri

PIATA PIPERA, UNICA PIATA PRIVATA AGROALIMENTARA SI GOURMET DIN BUCURESTI, GAZDUIESTE INTRE 27 si 28 APRILIE 2013 ZILELE GASTRONOMIEI MEDITERANEENE

Piata Pipera gazduieste in weekend-ul de Florii, intre 26 si 28 aprilie 2013, Zilele Gastronomiei Mediteraneene. Invitatii vor putea savura mancaruri cu specific spaniol, italian, grecesc si turcesc

Piata Pipera, unica piata privata agroalimentara si gourmet din Bucuresti, situata pe soseaua Bucuresti-Nord nr.14, anunta spectacolul gastronomic si cultural intitulat ”Zilele Gastronomiei Mediteraneene”, ce va avea loc in acest
sfarsit de saptamana, 26 – 28 Aprilie.

CANTITATE RECORD DE BORS DE PESTE (500 DE PORTII), DUMINICA, ORA 11 - Don Mariano, celebrul juriu din emisiunea Duelul Bucatarilor, membru in Asociatia Bucatarilor din Romania, Consilier al Presedintelui Asociatiei Bucatarilor din Romania si Presedinte al Organizatiei RO-FISH (Asociatia Procesatorilor, Importatorilor, Distribuitorilor si Comerciantilor de Peste din Romania), va realiza o cantitate record de 500 de portii de bors de peste, special pentru vizitatorii care tin post.

DEGUSTARI - Invitaţii vor putea savura bunatati traditionale zonei Mediteraneene si latine: tapas, paella, quesadilla, burito, nachos, jalapeno, chipirones, salate grecesti, souvlaki, preparate turcesti dar si delicioasele paste italiene. Delicioasele bauturi precum sangria, mojito, ouzo si La Clara (bere cu lamaie in stil spaniol) nu vor lipsi si vor fi oferite spre degustare invitatilor.

COOKING SHOW - Chef Mehrzad Moghazehi si Chef Alex Cirtu, finalisti ai primului sezon MasterChef, vor face spectacol gastronomic si vor arata cum se prepara in mod corect pastele in stil italian.

ARTISTI - Vizitatorii vor avea ocazia sa se distreze pe acorduri de muzica greceasca si italiana, salsa, bachata, flamenco. Fabian Sanchez, artist columbian si semifinalist la Romania Danseaza, va incinge atmosfera cu melodii latino.

CONCURS - Special pentru cei mici, Iepurasul va organiza un concurs de cautare a oualor colorate iar cei mici vor primi cadouri si dulciuri in functie de ouale gasite. De asemenea, copiii se vor putea bucura de modelaj de baloane si face-painting.

Evenimentul realizat de Piata Pipera este organizat in parteneriat cu Restaurantul El Torito, Restaurantul La Tortuga, Restaurantul Les Otomanes, Don Mariano si Fundatia Dan Voiculescu.



Locatie – Piata Pipera este situata in partea de nord a Bucurestiului, la intersectia dintre soseaua Bucuresti Nord si Pipera-Tunari, mai exact pe soseaua Bucuresti-Nord nr. 14

Despre Piata Pipera:

- 12,000 m2 si

- Piata agroalimentara cu 200 de tarabe, 36 de magazine gourmet si traditionale construite in stil frantuzesc precum si 30 de casute de lemn ocupate de producatorii traditionali din Romania.

- Restaurante, terase, magazine alimentare, fast food si cofetarii precum si alte zone de agrement si relaxare.

- Piata Pipera pune la dispozitia vizitatorilor 350 de locuri de parcare, gratuita.

Mai multe detalii: http://www.piatapiera.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1799
Cuvinte cheie: Bucuresti
eva de sveringen

Adaugat in urma cu 3997 zile, 19 Apr. 2013

Adaugat de Eva10628

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .