poze yard sale serendipity editia de mai
poze yard sale serendipity editia de mai poze yard sale serendipity editia de mai poze yard sale serendipity editia de mai

Yard Sale Serendipity - editia de mai

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 19 Mai 2013 10:00 - Duminică 19 Mai 2013
Strada Dumbrava Roşie, nr. 12 (langa Gradina Icoanei)

Categorii: Targuri

Eveniment repetitiv: Lunar

Numar min/max participanti: 12/15

Yard Sale implineste 4 editii! UNDE? Duminică, 19 mai 2013, 10:00-18:30, la Ceainăria Serendipity Tea (lângă Grădina Icoanei) cream editia de mai asa cum v-am obisnuit cu soare mult, oameni frumosi, ceai aromat si chilipiruri. Vino sa cumperi la preturi mici comori de care altii s-au plictisit, nu le mai vin, plac sau, pur şi simplu, pentru care nu mai au loc.

CE? Inauntrul cafenelei ne strangem pentru a patra oara – haine, pantofi, viniluri, obiecte decorative, carti, ilustrate plus mult ceai pe terasa plina de verdeata şi multa scotoceala în cautare de comori demult uitate prin dulapurile altora. Toate gata pentru a fi purtate!

DE CE? Yard Sale este o forma de reciclare absolut necesara oricărei societati consumeriste. Faci schimb, vinzi la preturi mici sau dai o alta utilitate lucrurilor de care te-ai plictisit, dar nu vrei sa le arunci. La finalul fiecarei editii participantii doneaza o parte din hainele ramase nevandute unei case de plasament.

Astfel, Yard Sale Serendipity in duminica din 19 mai 2013, de la 10:00 la 18:30, va asteapta sa scotociti în alte 15 dulapuri, cufere, valize pline de minuni care-si asteapta noi proprietari care sa le primeasca in viata lor cu bucurie.

La intrare participantii cumpara cu doar 7 lei o cana de ceai aromat si primesc cadou un loc la extragerea pentru o portie de doua persoane de Fondue de Ciocolata la Serendipity!

Yard Sale este un proiect care are ca scop statornicirea notiunii de “Yard Sale – REUSE, RECYCLE!” si in Romania, printre tinerii consumatori, prin organizarea de mici evenimente lunare.

Mai multe detalii: http://www.gabiurda.ro/editia-de-mai-yard-sale/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1222

Eveniment postat de organizator

gabi urda

Adaugat in urma cu 3986 zile, 29 Apr. 2013

Adaugat de Gabi Urda

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 53

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .