poze targul international de turism holiday market

Targul International de Turism Holiday Market

Bucuresti , Bucuresti. Joi 18 Martie 2010 10:00
Palatul Parlamentului

Categorii: Targuri

In perioada 18 - 21 martie 2010, in cadrul Centrului International de Conferinte al Palatului Parlamentului, se va desfasura primul targ international de turism organizat de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania, ANAT.

In anul in care sarbatoreste Gala ANAT la 20 de ani, dupa un parcurs bogat in realizari, evolutia si dezvoltarea Asociatiei au condus inevitabil la nivelul la care organizarea propriilor evenimente si manifestari expozitionale era anticipata si asteptata atat de catre membrii si, cat si de catre publicul larg.

Organizat pe o suprafata de circa 3500 mp utili, in conformitate cu standardele internationale consacrate, Targul International de Turism Holiday Market este primul si cel mai anticipat eveniment al calendarului expozitional ANAT pentru anul in curs.

In cadrul Targului International de Turism Holiday Market sunt acordate o multime de premii pentru vizitatori, majoritatea constand in pachete turistice in Romania si in strainatate. Participarea la tombola se face in baza biletului de intrare.
In plus, pe toata durata targului, vizitatorii pot beneficia de programul promotional Inscrieri timpurii, disponibil numai pana la 31 martie 2010. Programul presupune oferirea de reduceri de pana la 30 % din pret, pentru vacantele cumparate din timp.

Pentru o schimbare in mentalitatea cu care este abordat, in general, turismul in Romania, va invitam la Targurile ANAT. Presedintele si Consiliul Director ANAT si-au asumat o datorie de onoare pentru a organiza un eveniment expozitional de exceptie, la care va asteptam!

Vom avea alaturi de noi, ca si expozanti, agentii de turism, parteneri hotelieri, companii aeriene, companii de asigurari medicale, asociatii regionale de promovare a turismului, institutii de training si invatamant, birouri si reprezentante de turism ale mai multor state, parteneri internationali, autoritati locale, precum si Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, la un eveniment care va gazdui prezentari de destinatii, seminarii, prezentari oferite de Sponsori.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 982
iulia kacser

Adaugat in urma cu 5148 zile, 23 Feb. 2010

Adaugat de iulia.kacser

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5002

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .