poze targul de covoare vintage vs modern
poze targul de covoare vintage vs modern poze targul de covoare vintage vs modern

Targul de covoare "Vintage vs. Modern"

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 26 Aprilie 2013 10:00 - Duminică 28 Aprilie 2013
Bulevardul Ghencea, nr. 126-132, sector 6

Categorii: Targuri

În perioada 26-28 Aprilie, Home and Design Mall, primul mall de amenajări interioare din România, va găzdui târgul de covoare „Vintage vs Modern”, ce reuneşte cei mai importanţi producători şi importatori de covoare din România. Printre cele mai renumite branduri prezente la eveniment se regăsesc: “Covoare de Cisnădie”, „Rugvity”, “Guy Laroche”, “Pierre Cardin”, „Renato Balestra”, „Brink & Campman”, „Lauren Jacob”, „Bellagio”, „Volker Heinrich”, „Wissenbach”, „Bakero” si nu numai.

Home and Design Mall organizează cel mai colorat eveniment din această primăvară:
Târgul de covoare “Vintage vs Modern”!


În perioada 26-28 Aprilie, Home and Design Mall, primul mall de amenajări interioare din România, va găzdui târgul de covoare „Vintage vs Modern”, ce reuneşte cei mai importanţi producători şi importatori de covoare din România. Printre cele mai renumite branduri prezente la eveniment se regăsesc: “Covoare de Cisnădie”, „Rugvity”, “Guy Laroche”, “Pierre Cardin”, „Renato Balestra”, „Brink & Campman”, „Lauren Jacob”, „Bellagio”, „Volker Heinrich”, „Wissenbach”, „Bakero” dar nu numai.
Home & Design Mall a creat un eveniment pentru iubitorii de frumos şi pentru cei ce îşi doresc să aducă în casele lor, prin culoare, un plus de bucurie. Fie că îşi doresc un covor lucrat în stil tradiţional sau un covor modern personalizat după bunul plac, vizitatorii au şansa de a alege din peste 2.000 de modele covorul preferat.

În cadrul târgului doritorii îşi vor putea realiza, cu ajutorul programelor de simulare şi cu sprijinul specialiştilor, covoare personalizate – îşi pot alege culoarea, dimensiunea, design-ul şi materialul dorit precum lână, mătase, poliester, inserţii de piele, blană, bumbac sau orice combinaţie între acestea. De asemenea, în cele 3 zile, se vor oferi şi servicii de tăiere şi festonare pentru orice tip de mochetă sau covor.

Târgul de covoare „Vintage vs Modern” va găzdui atât produsele fabricii de covoare Cisnădie cât şi ale grupului de producători din care face parte – Feizy SUA, care va expune în cadrul evenimentului colecţiile „Covoare de Cisnădie” şi „Flying Carpets” - covoare tradiţionale româneşti şi covoare clasice persane, colecţia covoarelor mecanice realizate din vâscoză şi sintetic, covoare din lână, mătase şi bumbac, într-o largă paletă de culori şi modele.

Pe lângă covoarele tradiţionale româneşti, târgul va oferi vizitatorilor modele provenite din cele mai exotice locuri ale lumii: India, Mexic, Peru, Guatemala, Argentina, Brazilia, Africa de Sud, etc, oferite în România de Mega Marrex, compania care s-a remarcat şi a câştigat aprecierea clienţilor cu produse de calitate, bun gust şi originalitate. Printre cele mai deosebite modele de covoare oferite de Mega Marrex, se enumeră covoarele realizate din fibră de Alpaca, una dintre cele mai luxoase fibre din lume.

Covoarele expuse vor avea dimensiuni variate, potrivite pentru orice tip de interior, de la interioare de lux şi săli de conferinţă până la camerele de copii şi tineret, case de vacanţă, birouri, traverse pentru scări, etc.
Pe toată durata evenimentului, expozanţii vor acorda reduceri atractive asociate preţurilor de producători.
Târgul de covoare „Vintage vs Modern” este primul eveniment dintr-un şir de surprize pregătite de Home & Design Mall pentru acest an.


Home and Design Mall şi-a deschis porţile iubitorilor de frumos în anul 2004. În cei 9 ani de activitate a reunit, într-un singur loc, producători şi importatori de produse de cea mai bună calitate, pentru design-ul interior. În prezent, în cadrul complexului regăsim un număr de aproximativ 45 de showroom-uri ale celor mai importante firme din domeniu, precum: Komandor, Dormeo, Annarbor, Art & Home, Gada, Franke, SiPro, BED & SOFA, Porta Doors, Corkline.

Home and Design Mall este complexul în care poţi regăsi o gamă complexa de produse şi servicii necesare renovării şi amenajării casei tale!

http://www.hdmall.ro/

Adresa: Bulevardul Ghencea 126- 132 , sector 6, Bucureşti (Vizavi de Stadionul Ghencea)
Tel: 021 204 87 63 (birou informaţii)
Tel: 021 413 20 46 (administraţie)
E-mail: office@hdmall.ro
Program magazine:
Luni – Vineri: 10:00 – 20:00
Sâmbătă: 10:00 – 17:00
Duminică: 10:00 -15:00

Program târg:
Vineri, 26 Aprilie: 10:00 – 20:00
Sâmbătă, 27 Aprilie: 10:00 – 17:00
Duminică, 28 Aprilie: 10:00 -15:00

Mai multe detalii: http://www.hdmall.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2758
Cuvinte cheie: Bucuresti
home and design mall

Adaugat in urma cu 4023 zile, 18 Apr. 2013

Adaugat de homedesignmall

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .