poze super ma ini i viraje periculoase la auto total business show
poze super ma ini i viraje periculoase la auto total business show poze super ma ini i viraje periculoase la auto total business show poze super ma ini i viraje periculoase la auto total business show

Super-mașini și viraje periculoase la Auto Total Business Show!

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 28 Mai 2022 - Duminică 29 Mai 2022
Romexpo

Categorii: Targuri

La final de iunie, la Romexpo vine Auto Total Business Show (ATBS): prima ediție fizică după 3 ani de pauză, mai mare, mai zgomotoasă, mai spectaculoasă. În weekendul 28 – 29 mai, pe bucureșteni îi așteaptă mașini puternice, super-cars tunate, drift și sporturi pe 4 roți pentru toate gusturile, fete frumoase, concursuri și ultimele noutăți din domeniul piesele auto originale și aftermarket. Organizator: AD Auto Total.

Cei mai talentați drifteri din țară și din afara granițelor se reunesc anul acesta la ATBS. Momente ca-n filme îi așteaptă pe vizitatori la Drift Games, un concept care îmbină competiția de drift cu obstacolele de pe circuit și demonstrează precizia conducătorilor. Cei mai buni 5 piloți din Bulgaria, dar și unul dintre cei mai tineri debutanți pe circuit din România, în vârsta de 7 ani, alături de asul Răzvan Stan sunt primele confirmări pentru weekendul 28-29 mai.

În zona de tuning, aproape 100 de mașini modificate, de peste tot din țară, vor întoarce capetele spectatorilor. Toți pasionații de mașini vor putea admira modele exclusiviste, super-noi sau Old Timers, unde fantezia posesorilor n-are limite. Interioare spectaculoase, dotări tehnice unice, sisteme audio imbatabile promit că vor încânta privirile și auzul spectatorilor.

Un alt moment impresionant din programul ATBS este StrongMan - o demonstrație de forță cu cei mai puternici 6 oameni din România! Îi avem pe: Vladimir Comorovschi, cu peste 40 de concursuri la activ, câștigător național și internațional de concursuri, participant la 10 etape Strongman Champions League (cea mai puternică ligă din lume); Vlad Leahu, participant de peste 10 ani la Strongman, campion național, campion balcanic și vicecampion internațional; Silviu Urdea, participant de peste 10 ani la Strongman, cu multiple competiții internationale și naționale în palmares, câștigător național și internațional de concursuri și participant la Strongman Champions League; Seifeddine Dit Karwache Hussein, participant la Strongman de peste 5 ani la concursuri atât naționale cât și internaționale. Cei 6 vor sfida legile fizicii și-și vor demonstra forțele cu camioane de 15 tone, anvelope de 400 kg. și bile de peste 120 kg.

Cele mai frumoase fete se întorc să facă atmosferă și să ridice temperatura la Sexy Car Wash. Concurs de băut bere, muzică pentru toate gusturile, toate se vor regăsi la ATBS. Pe scurt, două zile care se anunță explozive, desfășurate în condiții de siguranță atât pentru vizitatori, cât și pentru expozanți. 

În cupola Pavilionului Central, peste 120 de expozanți, cei mai mari producători din domeniu, vor expune ultimele noutăți din universul pieselor auto originale și aftermarket, inovații tehnologice și demonstrații tehnice. 

La ultima ediție fizică din 2019, ediția de la București a Auto Total Business Show a înregistrat peste 40 000 de vizitatori. Programul de vizitare este sâmbătă și duminică, 28-29 mai, între orele 10.00 și 18.00, iar accesul este gratuit.

Urmăriți-ne pe: 

https://www.facebook.com/AutoTotalBusinessShow/ 
https://www.instagram.com/atbs.ro/ 
https://www.youtube.com/user/ADAutoTotal 
http://www.atbs.ro/ 

Mai multe detalii: https://www.atbs.ro/

Comenteaza pe Facebook
ioana daraban

Adaugat in urma cu 671 zile, 27 Mai. 2022

Adaugat de iodaraban

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 18

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .