poze seri de colinde folk pop i de muzica a capella

Seri de colinde, folk, pop și de muzică a capella

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 20 Decembrie 2013 17:30 - Duminică 22 Decembrie 2013
Piața Universității

Categorii: Targuri

Bucharest Christmas Market îi invită pe bucureșteni la o nouă serie de spectacole dedicate colindelor tradiționale românești și muzicii populare autentice.

Weekend-ul acesta vor completa programul artistic al Grupurilor de colindători și al ansamblurilor folclorice artiști de muzică folk îndrăgiți de publicul autohton precum Ducu Bertzi și Vasile Șeicaru, cântăreața de muzică pop Luminița Anghel și câștigătorul Concursului Muzical Eurovision România, Cezar Ouatu.

Scena amplasată în Piața Universității îi va găzdui, în data de 20 decembrie, pe Valeria și Ana-Maria Arnăutu, pe Urșii din Comănești, Bacău, Grupurile de colindători ,,Coveș’’ din Sibiu și ,,Jilavele’’ din Ialomița, Cornelia și Lupu Rednic și Ansamblul folcloric ,,Junii Sibiului’’ care au venit, de departe, pentru a face urări de sărbători tuturor celor prezenți.

Seara de spectacole de sâmbătă va fi deschisă de Grupul de colindători Ilva, urmat de Tudor și Nicolae Furdui Iancu cu Taraful ,,Crai Nou’’ din Alba Iulia. De la ora 19:00 până la 21:00, vor întregi, prin cântec, atmosfera de sărbătoare și veselie Orchestra ,,Valahia’’ dirijată de Marius Zorilă, cu Paul Daniel Ananie, Andreea Haisan, Lavinia Goste, Gheorghe Turda, Mioara Velicu, Mariana Anghel și Margareta Clipa.

Duminică, 22 decembrie, vizitatorii târgului vor asculta un concert special susținut de Grupul vocal ,,Acapella’’ din București, bucurându-se apoi de ritmurile muzicii folk în interpretarea lui Ducu Bertzi și Vasile Șeicaru și pop interpretată de Luminița Anghel, dar și de prestația lui Cezar Ouatu, artist român cunoscut la nivel internațional.

De asemenea, copiii care nu au apucat să se imortalizeze alături de Moș Crăciun în cadrul proiectului ,,Crăciun cu Îngeri’’, inițiat de studioul de fotografie Foto Union, pot face acest lucru până duminică, 22 decembrie. Caruselul va continua să funcționeze, colorând serile de iarnă ale copiilor și purtându-i pe aceștia într-o lume de basm. De asemenea, vizitatorii se pot bucura de lumea mâncărurilor tradiționale românești dar și de obiectele de artizanat, decorațiuni de Crăciun și haine populare pe care le pot achiziționa pentru a face un cadou unic celor dragi.
Pe lângă programul artistic prezentat mai sus, târgul de Crăciun își urmează cursul, fiind deschis între orele 10:00 – 22:00 în weekend-uri și în intervalul orar 11:00 – 22:00 de luni până vineri.

Partenerii media ai evenimentului sunt: Radio ZU, B365, Calendar Evenimente, Șapte Seri și Libertatea.

Mai multe detalii: http://bucharestchristmasmarket.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1331

Eveniment postat de organizator

creart

Adaugat in urma cu 3772 zile, 20 Dec. 2013

Adaugat de creart

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 14

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .