poze romtherm 2010

Romtherm 2010

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 11 Mai 2010 11:00 - Sâmbătă 15 Mai 2010
Complexul Expozitional Romexpo

Categorii: Targuri

Expozitie internationala pentru echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului - editia a 16-a

Romexpo organizeaza in perioada 11 – 15 mai 2010 cele mai mari manifestari expozitionale dedicate constructiilor si instalatiilor - CONSTRUCT EXPO (AMBIENT, CONSTRUCT EXPO ANTREPRENOR, CONSTRUCT EXPO UTILAJE) si ROMTHERM.
Pe o suprafata de expunere de peste 29.000 mp participa 550 de expozanti romani si straini. De remarcat numărul aproape egal al participantilor din ţara noastră comparativ cu cel al oaspeţilor de peste hotare, gradul ridicat de internaţionalizare al acestor manifestări, de peste 40%, confirmând interesul firmelor străine pentru piaţa construcţiilor din România si potentialul ridicat de dezvoltare. Ţările reprezentate sunt Austria, Belarus, Belgia, Bulgaria, China, Canada, Croatia, Danemarca, Elvetia, Federaţia Rusa, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Lituania, Moldova, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Republica Cehă, România, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Turcia si Ungaria.

In premiera, cu ocazia CONSTRUCT EXPO AMBIENT se va desfasura prima editie a salonului specializat de piscine si spa, organizat in Romania. Salonul va reuni cele mai importante companii producatoare si distribuitoare de piscine, spa-uri, accesorii si consumabile pentru acestea.

Aceste manifestari expozitionale, de traditie pentru ROMEXPO, au ajuns la cea de a XVII-editie si reunesc tematici specifice domeniului constructiilor si instalatiilor:

CONSTRUCT EXPO AMBIENT:
- Produse pentru amenajari interioare si exterioare (pardoseli-parchet, marmura, placi ceramice, mobilier de baie, tapet, ferestre si usi, piscine & SPA;

CONSTRUCT EXPO ANTREPRENOR:
- materiale de constructii (piatra, zidarii, structuri beton armat, structuri de lemn, structuri metalice, termo si hidroizolatii, invelitori), instalatii electrice, echipare de santier;

CONSTRUCT EXPO UTILAJE:
- utilaje pentru constructii, componente si servicii, accesorii si piese de schimb pentru utilaje de constructii

ROMTHERM:
- echipamente de incalzire si conditionare a aerului, instalatii sanitare

In perioada 11-15 Mai 2010, vizitatorii care vor trece pragul Complexului Expozitional ROMEXPO, vor putea asista la demontratii de aplicare de tencuieli decorative, amenajarea si decorarea unei incaperi respectind principiile feng-shui, decorarea unei camere in functie de tendintele in materie de culori si texturi.
De asemenea, specialistii interesati sunt asteptati in pavilionul 1 pentru a primi informatii legate de utilizarea produselor de constructii.

Mai multe detalii: http://www.romtherm.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1190
Cuvinte cheie: Bucuresti
iulia kacser

Adaugat in urma cu 5126 zile, 09 Mai. 2010

Adaugat de iulia.kacser

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5002

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
concert ara malikian

Concert ARA MALIKIAN

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 25 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .