poze romanian international university fair riuf 2010

Romanian International University Fair - RIUF 2010

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 13 Martie 2010 10:00
Sala Palatului: Ion Campineanu 28

Categorii: Targuri

Nu rata cea de-a sasea editie a Romanian International University Fair - RIUF 2010! Ne gasesti in Bucuresti, pe 13-14 martie la Sala Palatului intre 10:00 si 18:00.

1. Alege tarile in care ti-ar placea sa studiezi/ traiesti/ muncesti si la domeniile pe care ti-ai dori sa le studiezi/ aprofundezi. Nu te opri din visat!

2. Exploreaza lista expozantilor prezenti la RIUF si RIMME 2010 si vezi cine e prezent din fiecare tara.

3. Selecteaza-i pe cei de care esti interesat, mergi pe site-urile lor si exploreaza ofertele academice.

4. Afla mai multe despre procedurile de admitere, taxele de scolarizare si sursele de finantare propuse de programele respective.

5. Fa o lista cu intrebarile (generale/ pentru fiecare program in parte) la care nu gasesti raspunsuri multumitoare pe site-uri.

6. Daca vrei sa stii pe loc daca esti admis la o universitate internationala si pe lista institutiilor care te intereseaza se afla: Portsmouth University, Salford University, Worcester University, Copenhagen School of Design and Technology, InHolland University, SDE College sau CITY- International Faculty of the University of Sheffield, atunci inscrie-te pentru SPOT ADMISSIONS la RIUF sau 1-To-One Interviews la RIMME. Trimite documentele minime necesare la adresele aferente editiei din cel mai apropiat oras. Totodata, ar fi bine sa ai la tine cateva copii ale CV-ului tau actualizat. Atentie! Mai sunt foarte putine locuri disponibile la Spot Admissions si 1-to-1 Interviews asa ca grabeste-te sa contactezi consilierii EDMUNDO la adresele de pe site!

7.Inregistreaza- te la cele de care esti interesat - vizitatorii inregistrati au acces cu prioritate. Daca totusi nu reusesti sa te inregistrezi in timp util, vino la seminariile respective pentru ca s-ar putea sa fie cateva locuri disponibile (ale celor care s-au inscris, dar nu au putut sa ajunga). Atentie! Mai sunt foarte putine locuri disponibile la workshop-uri asa ca va trebui sa te grabesti sa te inscrii!

8. Fa-ti un buget pentru vizita la RIUF si RIMME (transport, mancare, bilet de intrare – 5 RON, o suma pentru reviste, ziare, carti si alte materiale educationale – daca vrei sa beneficiezi de ofertele speciale care-ti sunt oferite de partenerii nostri numai pe durata evenimentului) .

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1249
iulia kacser

Adaugat in urma cu 5166 zile, 11 Mar. 2010

Adaugat de iulia.kacser

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5002

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 5 Mai 2024 - 5 Mai 2024
duminica live cu ovidakis

Duminica Live cu Ovidakis!

Bucuresti, Bucuresti. 5 Mai 2024 - 5 Mai 2024
ambiental music

Ambiental Music

Bucuresti, Bucuresti. 5 Mai 2024 - 5 Mai 2024
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .