poze next season targ de incaltaminte genti si accesorii din piele
poze next season targ de incaltaminte genti si accesorii din piele

NEXT SEASON Targ de incaltaminte, genti si accesorii din piele

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 8 Septembrie 2015 10:00 - Vineri 11 Septembrie 2015
Hotel Caro, Barbu Vacarescu nr. 164A

Categorii: Targuri

Eveniment repetitiv: Lunar

Numar min/max participanti: 500/1000

Targ de contractari din sectorul incaltamintei, marochinariei si confectiilor din piele

In perioada 08-11.09.2015 are loc la Bucuresti cea de-a XIII-a editie a Targului International de Incaltaminte, Confectii si Accesorii
NEXT SEASON
Târgul Internațional Next Season, reprezintă corespondentul românesc al marilor târguri de contractări europene de pe piețe cu tradiție în sectorul încălțămintei, și confecțiilor din piele cum sunt MICAM/MIPLEL Milano Italia și GDS Dusseldorf Germania. În afară de atuul specific pieței, Târgul Next Season are particularitatea de a pune la dispoziția producătorilor români cele mai noi modele de business și soluțiile de finanțare pentru a face față într-un mediu extrem de concurențial. Devenită un reper în fashion, aceasta este unica manifestare de profil, din România, cu organizare bianuală.
La editia anterioara, cea de-a XII-a, evenimentul derulat în perioada 10-13 martie, la Hotelul Caro din București, a reunit 59 de expozanți. Au fost prezenți atât producători cât și comercianți din sectorul de profil. Peste 1000 vizitatori au putut aprecia oferta expusă, în condiții deosebite, pe o suprafață de 850 metri patrați.
Pentru editia a XIII-a se estimeaza un numar mai mare de participanti si vizitatori, producatori noi s-au alaturat celor care expun inca de la primele editii ale targului.
Vor fi expuse colectiile de primavara/vara 2016 ale firmelor: Anna Fellini, Guban since 1937, PJ Shoes, Catali Shoes; THEA VISCONTI, Candrani, TRIS, MOPIEL, Risu Rieker , Equipe Oradea , SC Alpina Siro SRL, SC Mondorom SRL-Gata, DERMATEX , SALES&TRAINING, Pikolinos, Gioseppo, Marco Tozzi, S.Oliver, Feeling, Bit Spedizzioni, Andreas Belmondo, Luciano Partelli, Terrarom (5 Zones),; TFT SHOES, DACO SHOES, ASOLO SHOES, LORI ORGINAL, SACCIO, Tamaris, Caprice, PHOENIX TRADING, ALKAS, Creev Shoes; SHOE ART-KRICKET; INFINNI, PRO ALEX ; LUCILLE, etc.
România produce anual peste de 50 milioane perechi de pantofi, exporturile totale ale sectorului de pielărie și marochinărie, în 2014, apropiindu-se de 2 miliarde de euro. Membrii Sfera Factor, Asociatia Producatorilor de incaltaminte, marochinarie si alte articole din piele, cumulează 70% din producţie şi peste 90% din exporturi. Prin intermediul sectorului de profil România are relaţii comerciale cu peste 150 de ţări, putând fi considerat un ambasador de marcă al industriei autohtone, al competitivităţii şi creativităţii românilor. Sfera Factor estimează că aproximativ 40% din exporturile actuale sunt făcute sub branduri originale românești și poartă însemnul ”Made in România”.
Sfera Factor este membră a Confederaţiei Europene a Producătorilor de Încălţăminte (CEC) din anul 2009. Tot in anul 2009, Sfera Factor organizeaza prima editie a targului Next Seson, primul si singurul targ de contractari din sector pe piata romaneasca, constienta fiind, din experianta acumulata prin participari la targuri internationale, ca un targ de contractari in acest sector este necesar si Romaniei
Evenimentu,l ajuns la cea de-a XIII editie, are loc de 2 ori pe an, in primavara, cand se lanseaza colectiile de toamna/iarna si in toamna cand se lanseaza colectiile de primavara /vara pentru anul urmator.

Mai multe detalii: http://www.nextseason.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2396

Eveniment postat de organizator

daniela bucur

Adaugat in urma cu 3179 zile, 03 Aug. 2015

Adaugat de Daniela Bucur

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .