poze gradina cu calatorii
poze gradina cu calatorii poze gradina cu calatorii poze gradina cu calatorii

Grădina cu Călătorii

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 21 Iulie 2018 10:00 - Duminică 22 Iulie 2018
Merlock - str. C A Rosetti nr 37

Categorii: Targuri

Vara e grea e în oraș pentru cei între vacanțe sau care nu pot călători pe meleagurile pe care le visează așa că, dacă sunteți cu sufletul în alte locuri, aducem puțin exotic, puțin misterios și puțin de departe la Grădina cu călătorii, care se va desfășura pe 21 – 22 iulie la Merlock.

Henna ca în India, crafts ca în Coreea și codițe ca în Africa, expoziție cu meșteri unul și unul și multe activități faine pentru cei mari și mici sunt de găsit weekendul care vine în grădina de pe str. C. A. Rosetti nr. 37.

Am pregătit și de data aceasta târg mare cu artiști și artizani pricepuți care ne aduc haine, bijuterii, accesorii felurite și multe alte lucrușoare cu care să vă împodobiți, pe care să le purtați, oferiți în dar sau luați acasă, ca pe suvenirurile din vacanțe.

În zona de ateliere și activități pictăm bărcuțe de lut, să ne amintească de aventurile pe mare, cu Ch’artist – Paint your own pottery studio dar și tricouri, brelocuri fistichii și îngerași de lemn. Se colorează cu marmură alături de Buticul Lizzucăi, se învață decoupage cu Dori’s Creations și se călătorește cu gândul departe în baloanele cu aer cald decorate de Sarang Hanguk și desenele cu gări de altădată, alături de Călător prin gările de odinioară.

Pe cei mai mari îi tentăm cu henna meșteșugită de la Mehndi Tattoos by Laura, împletituri și codițe africane cu Afro Mood Hairstyle, codițe de ață și coronițe de flori, până la ultima floare, împletite cu drag de Mirela de la FlorArt Boutique.
Pe terasă se vor auzi de la 14:00 muzici inspirate de America de Sud, aduse de Ezirk iar bucătăria de la Merlock promite gusturi și arome de vacanță, așa că, fie că sunteți în oraș de bunăvoie sau cu mai puține alternative, în grădină e umbră și relaxare și vă așteptăm la povești zilnic de la 10:00 la 21:00. Intrarea este liberă.
Programul complet al Grădinii cu Călătorii îl găsiți pe pagina de Facebook Grădina cu Artiști (https://www.facebook.com/GradinaCuArtisti/) și pe site-ul http://gradinacuartisti.ro/. Ultima ediție specială, plină de soare, creativitate și relaxare a Grădinii cu Artiști va fi Grădina Mariei (8 – 9 septembrie).
Parteneri media: Radio Guerrilla, Radio România Cultural, România Liberă, Agerpres, Iqads, Smark, acasa.ro, eva.ro, Kudika, Garbo, PRWave, Iqool, The Trends, 4arte, Revista Atelierul, Mujer, Fashion 8, Goingout, Bucharest Guide, Pro București, CityScout, suntparinte.ro, copilul.ro, Gokid, inoras.ro, Coțofana urbană, Munteanu, Kfetele, Gratuitor, bucuresteni.ro, Bucharest City App, Feeder, CityGuide.
Pentru orice alte informații: Anca Spiridon – anca@creativearts.ro.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/260187671227990/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1504
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

anca spiridon

Adaugat in urma cu 2080 zile, 19 Iul. 2018

Adaugat de Miranda14747

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 94

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .