poze fashion matters shakespeare bar

FASHION MATTERS @ Shakespeare Bar

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 2 Martie 2013 - Duminică 3 Martie 2013

Categorii: Targuri

Designeri de top, premii si vedete la Fashion Matters – Fashion&Vintage Fair!

Pe 2 si 3 martie, in Bucuresti, la Shakespeare Bar. La FASHION MATTERS – Fashion&Vintage Fair vei întâlni tineri designeri români, creatori de piese vestimentare şi de accesorii în serie limitată sau unicat, colecţionari ai unor piese vintage autentice.
FASHION MATTERS – Fashion&Vintage Fair îţi recomandă neconvenţionalul, încurajându-te să mixezi culori, texturi şi chiar tendinţe, îţi arată pentru care accesorii trebuie să optezi şi în ce piese vintage merită să investeşti pentru a-ţi scoate ţinutele din anonimat.

Una dintre surprizele FASHION MATTERS – Fashion&Vintage Fair este vedeta Doiniţa Oancea. Tânăra actriţă va prezenta, în cadrul târgului, prima ei colecţie de haine Gipsy Punk, realizată sub brand-ul propriu, Dilo`s.
Pentru un look desăvârşit al fashionistelor aşteptate la eveniment, echipa unuia dintre cele mai renumite saloane din Bucureşti, Artist Salon, va face demonstraţii de hair-styling, iar make-up artistul Steluţa Pahonţu demonstraţii de make-up profesional.

Vizitatoarele FASHION MATTERS – Fashion&Vintage Fair vor fi rasplătite cu sute de premii excepţionale: servicii-cadou la Artist Salon, vouchere valorice pentru servicii de wellness şi beauty la Centrul Eter Beauty&Wellness, abonamente de kangoo jumps si fitness la Kfit şi Kgym Fitness, sucuri naturale de la Biosens.

Un proiect original Slow Retail, FASHION MATTERS – Fashion&Vintage Fair urmează cultura individualităţii, a lucrurilor de calitate, care inspiră. Evenimentul este gândit pentru pasionatele de modă care se opun uniformizării şi produselor de serie şi care susţin experienţa achiziţiilor aparte opusă plictisitorului shopping la mall.

INTRAREA ESTE LIBERĂ!

Mai multe detalii: http://www.hipmag.ro

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 4077 zile, 19 Feb. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .